Maseczki w płachcie

Eveline Cosmetics Insta Skin Care, Ultra oczyszczające plastry na nos

Eveline Insta Skin Care Oczyszczające Plastry na Nos 2 Sztuki

• 22 sierpnia 2024 o 17:09
    Efektownie zapakowane plasterki, które jednak w żadnym stopniu nie sprawdzają się w swoim zadaniu
    Opakowanie: Tekturowe, płaskie pudełko o efektownej szacie graficznej, w środku cztery osobno zapakowane w srebrne saszetki plasterki Kształt: Całkiem przyzwoicie wykrojone plasterki, dobrze dopasowują się do kształtu nosa, choć podczas wysychania zaczynają same z siebie od niego odstawać Zapach: Praktycznie niewyczuwalny, neutralny Działanie: Znikome, w bardzo niewielkim stopniu lekko wygładza skórę nosa, jednak nie usuwa żadnych zaskórników ani głębszych zanieczyszczeń Podsumowanie: Kolejny tego typu produkt, który jest po prostu nieskuteczny i opiera się jedynie na marketingu. Nie wpływa w żaden sposób na ilość czarnych kropeczek na nosie. Minimalnie wygładza skórę, poza tym jest bardzo estetycznie opakowany i niedrogi, ale jest to jedynie fajny gadżet.
    Zalety:
    • 4 plasterki w środku
    Wady:
    • Nieskuteczne działanie
  • 15 kwietnia 2021 o 15:40
    mogą być
    Rzadko sięgam po takie plasterki. Głównie wtedy, gdy przez brak czasu troszkę zaniedbam odpowiednią pielęgnację, złuszczanie etc. Te plasterki są poprawne, jak każde inne. Jeżeli dobrze przygotuje się skórę przed ich aplikacją, potrafią wyciągnąć większość zanieczyszczeń z porów. Trzeba po prostu być ostrożnym i później odpowiednio zadbać o skórę na nosie. W opakowaniu są 4 plasterki, nie wiem czemu producent nie umieścił tej informacji na opakowaniu. Skład nie jest najlepszy, zwłaszcza ze złym alkoholem na początku, ale raz na jakiś czas można zgrzeszyć.
  • 23 listopada 2020 o 22:28
    Oczyszcza
    Plasterki węglowe Insta skin care to kolejne, które wypróbowałam. Z wcześniejszych, z innej firmy byłam średnio zadowolona. Te oceniam o wiele wyżej. Przede wszystkim łatwiej się przyklejają i mocno trzymają nosa przez wyznaczony czas. Po ściągnięciu naprawdę widać na nich usunięte wągry. Faktem jest, że te drobne nie są usunięte, ale skóra wygląda lepiej. Przy regularnym stosowaniu praktycznie pozbywa się wszystkich zaskórników. Będę do nich wracać.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
  • 24 maja 2020 o 22:18
    Zwykłe plastry na nos
    Kupiłam je z ciekawości, ponieważ nie znalazłam opinie na ich temat, więc pomyślałam że wypróbuję. Może akurat okażą się hitem. Jednak troszkę się pomyliłam. Plastry nie oczyszczają za dobrze. Zapach też mają nie zbyt przyjemny (przynajmniej dla mnie). Jedyne co jest zaletą to to że do opakowania jest dołączona maseczka gratis, która nie jest taka najgorsza. Ale to tyle.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie