Maseczki klasyczne

Swederm Face Mask Maska do twarzy 4w1

Annak91
    15 czerwca 2023 o 23:31
    Świetny produkt
    Maska zamknięta jest w słoiczku, ma pojemność 100ml i super orzeźwiający zapach. Jest dość droga ale naprawdę warta swojej ceny. Idealnie sprawdza sie przy mojej cerze mieszanej. Jednocześnie koi, nawilża i wygładza. Skóra jest odświeżona i odżywiona. Drobinki peelingu są bardzo delikatne, także fajnie sprawdzi się przy cerach wrażliwych. Jest na prawdę super. Stosuję ja naprzemienne z inna maską ze Swederm tą oczyszczająca Lerosett. Jest wydajna, przy regularnym stosowaniu mialam ją dość długo. Niestety wykończyłam swoje opakowanie, ale czekam na promocję bo na pewno kupię ją ponownie
  • 13 lipca 2022 o 16:47
    SPA w małym słoiczku
    Z marką Swederm znam i lubię się od dawna, z chęcią sięgam więc po nowości i polecajki producenta. Maska do twarzy Face Mask to organiczna kompozycja o wielofunkcyjnym działaniu. Odżywia, nawilża, delikatnie złuszcza i przywraca balans skórze. Konsystencja jest bardzo przyjemna, dość mięsista, przez co aplikacja jest bardzo komfortowa, a produkt wydajny. Uwielbiam zapach: dla mnie przepiękny, organiczny, uzależniający, za każdym razem napawam się nim w pełni, przenoszę do sfery SPA. Wiem, że zapach nie każdemu pasuje, nie jest typowy jak przy drogeryjnych kosmetykach, niektórych może zaskakiwać. Mam cerę problematyczną, maskę aplikuję na jak najdłuższy czas (nawet 60 min), zawsze skóra wypija ją do dna zostawiając same drobinki. Nie ma spektakularnego efektu złuszczania, raczej delikatny masaż. Skóra po aplikacji staje się jakby bogatsza, nakarmiona. Cena nie należy do najmniejszych, ale organiczne składniki i zrównoważona produkcja to filozofia marki. Paczki zawsze pięknie zapakowane, klient czuje się doceniony. Sprostać problematycznej skórze nie jest łatwo, wielu efektów po prostu nie widać, ale sam zapach i uczucie nakarmienia skory po aplikacji sprawiają, że maskę bardzo lubię i zakupię przy następnej promocji.
    Zalety:
    • Zapach, konsystencja
    frreya
    7 czerwca 2022 o 14:07
    Idealne wygładzenie
    Bardzo przyjemny moment pielęgnacji skóry... Bardzo fajne jest to, że można ją stosować jako peeleng myjący i/lub maskę. Zapach może być dla niektórych odpychający ale to jest kwestia bardzo indywidualna. Przechodząc do sedna efekt systematycznego stosowania maski to przede wszystkim wygładzona i miękka cera oraz zmniejszona ilość zmian skórnych. Jest wydajna, natomiast cena jest trochę wygórowana. Można ją kupić w promocyjnych cenach. Myślę, że warto się skusić choćby na tester tej maski ( Swederm daje nam możliwość zakupu testerów produktów)
    Zalety:
    • efekt wygładzenia, zmniejszenie ilości zmian skórnych
    Wady:
    • cena, zapach
    thequre
    6 czerwca 2022 o 15:34
    Fajna, ale bez szału
    Maseczka dosyć dobrze oczyszcza, nawilża, niezbyt przyjemnie pachnie i faktycznie im dłużej się ją trzyma na twarzy, tym lepsze efekty przynosi. Skóra po użyciu ma ładny koloryt, nie jest podrażniona, ani wysuszona. Mnie jedynie przeszkadza bardzo ziołowy zapach. Jest fajna, ale szału nie ma.
    Zalety:
    • Nie wysusza
    • oczyszcza
    Wady:
    • zbyt ziołowy zapach
  • 23 maja 2022 o 17:41
    Może być
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Próbkę maski dostałam zamawiając inne kosmetyki firmy swederm. Użyłam jej ze 3 razy i nie do końca się do niej przekonałam. Niby wszystko ok ale odnoszę wrażenie że po zmyciu jej mam wysuszona skóre. Po nałożeniu później kremu buzia jest miękka i gładka. Mi akurat zapach odpowiada ale nie każdemu musi. Jest też wydajna bo próbka 15 ml starczyla mi na 3 -4razy. Maska jest gęsta ale dobrze rozprowadza się ja na skórze.
    • Konsystencja
    • Drobinki złuszczajace
    Wady:
    • Wysoka cena
    U konsultantki