Balsamy do ciała

Bielenda Vegan Friendly, Masło do ciała buriti

Bielenda Vegan Friendly masło do ciała Buriti 250ml

• 25 lutego 2025 o 22:08
    Najlepsze jakie miałam!
    Produkt zamknięty jest w bardzo wygodnym opakowaniu. Jego zapach jest przepiękny. Ma treściwą masełkowatą konsystencję. Aplikacja jest bardzo przyjemna. Produkt szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiego czy tłustego filmu. Fantastycznie nawilża i odżywia skórę.
  • 23 maja 2023 o 14:54
    Masło do ciała buriti
    Kiedy otworzyłam słoiczek, zostałam oczarowana przyjemnym, tropikalnym zapachem buriti. To aromat, który natychmiast przenosi mnie na piękne plaże i otacza mnie relaksem. Zapach jest subtelny, nieprzytłaczający i nie drażni wrażliwych nosów. Konsystencja masła jest gęsta i bogata, ale jednocześnie dobrze się rozprowadza na skórze. Nie trzeba wiele produktu, aby pokryć dużą powierzchnię ciała. Co więcej, formuła masła jest w pełni wegańska, co dla mnie jest bardzo istotne, ponieważ staram się unikać kosmetyków zawierających składniki pochodzenia zwierzęcego. Po aplikacji masło szybko się wchłania, pozostawiając skórę gładką i jedwabistą w dotyku. Moja skóra jest nawilżona i odżywiona przez wiele godzin po użyciu produktu. To szczególnie ważne dla mnie, ponieważ mam skórę suchą, która potrzebuje intensywnej pielęgnacji. Dodatkowo, masło buriti zawiera wiele korzystnych składników dla skóry, takich jak witaminy, antyoksydanty i kwasy tłuszczowe, które pomagają wzmocnić barierę ochronną skóry i chronią przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Masło do ciała buriti to produkt, który spełnił moje oczekiwania.
  • 20 października 2019 o 11:58
    przyjemny
    Masło kupiłam w drogerii Hebe pod wpływem chwili. nie wiedziałam czy będzie odpowiednio mnie nawilżał jeśli chodzi o przesuszoną skórę na całym moim ciele. Nie zawiodłam się, a nawet zachwyciłam, Plusem jest to, że jest to kosmetyk naturalny. W środku nie da się ukryć, że pachnie trochę marchewką. Mimo tego ma wspaniałą konsystencję i przypomina w środku trochę budyń waniliowy. Kolejny raz zaufałam marce Bielenda i jak zwykle się nie zawiodłam. Masło świetnie nawilża, skóra jest gładka jak u niemowlęcia.
    Zalety:
    • cena w stosunku do jakości
    • miły marchewkowy zapach
    • dobrze nawilża
    • łagodzi
    • jest wydajny
    • nawet szybko się wchłania
    • jest naturalnego pochodzenia
    • skóra staje się po nim jędrna i elastyczna
  • 14 czerwca 2019 o 15:07
    Gładka i jędrna skóra.
    Masło do ciała 'Vegan Friendly buriti' z beta karotenem kupiłam w Rossmannie. Wiem, że bez regularnego działania nie należy oczekiwać natychmiastowych rezultatów, jednakże tu jędrna i gładka skóra pojawia się w mig po zastosowaniu tego produktu. Masło ma dość gęstą konsystencję, jasnożółty kolor i przyjemnie pachnie. Masaż ciała tym kosmetykiem intensyfikuje jego zapach. Widocznym jest, że masło korzystnie wpływa na wygląd skóry. Nakładam go dwa razy dziennie - skupiając się w szczególności na stopach i łokciach - tu potrzeba najwięcej uwagi. Jestem zadowolona z rezultatów, jakie przynosi mi 'buriti' - nawilża, wygładza i napina skórę, uelastycznia ją. Cieszy mnie "prosta receptura przyjazna skórze" - o czym zapewnia producent na opakowaniu. To dobry kosmetyk, który poleciłam już mojej znajomej (też jest z niego bardzo zadowolona). Produkt skuteczny i ma fajne opakowanie. Polecam!
    Zalety:
    • działanie, -opakowanie, -delikatny zapach.
  • 22 lutego 2019 o 9:22
    Mega nawilżenie!
    Uwielbiam ten kosmetyk i stosuję go mniej więcej co 2 dzień na zmianę z innymi balsamami. Nie jest tak bardzo tłusty jak inne masła i mam wrażenie że szybko się wchłania. Zapach cudowny! Taki egzotyczny i słodki. Dzięki gęstej konsystencji jest bardzo wydajny i wystarczy niewielka ilość na posmarowanie całego ciała. Ważne dla mnie jest również to, że nie posiada w składzie produktów pochodzenia zwierzęcego. Baardzo polecam!
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • w większości naturalny skład
    • nie posiada w skladzie skladników pochodzenia zwierzęcego
    • konsystencja sprawia że produkt szybko się wchłania
    • praktyczne opakowanie ze szczelną zakrętką dzięki czemu masło nie zasycha