Szampony i odżywki dla mężczyzn

Delia Cameleo Men, Szampon dla mężczyzn redukujący siwiznę

5 na 51 opinię

• 3 czerwca 2020 o 23:04
    bez obaw- nie farbuję, tylko delikatnie i naturalnie , stopniowo przyciemnia szare odcienie
    Szampon kupiłam w oficjalnym sklepie Delia i przyznam, że kliknęłam po niego z ciekawości. Mój mężczyzna ma siwe włosy, ale nie przeszkadza mi to, szampon zaintrygował mnie swoim niebanalnym opisem -: " Dobrze skrojony szary garnitur to na pewno męska rzecz. Ale włosów nie musisz mieć pod kolor", a także to , że cały patent na walkę z siwizną opiera się na wyciągu z orzecha włoskiego. Więc kupując go liczyłam na stopniowy i delikatny efekt . I się nie przeliczyłam. Szampon wygląda bardzo elegancko, nie jestem fanką marki Delia, często ich produkty nie odpowiadają moim potrzebom, ale ten produkt naprawdę mnie zachwyca. A więc odnośnie dobrego wyglądu- fajny , męski design kartonowego pudełka, który wprost mówi, że to produkt dla mężczyzn. Fajna grafika, dobrze opisane opakowanie. W środku znajduję się wygodna, poręczna tuba z szamponem , również dobrze opisana. Opakowanie jest ok. Konsystencja- szampon jest czarny , lejący , trzeba uważać, by nie nalać zbyt dużej ilości, tym bardziej, że w opisie sugerują używanie małej ilości. Bardzo dobrze się pieni, nie farbuje rąk, o ile szybko zmyjemy je pod wodą. Po umyciu włosy ładnie pachną, błyszczą się, są czyste i dobrze się układają. I uwaga - efekty- pozwoliłam użyc sobie tego szamponu kilka razy na moje siwe włosy- siwe sa nadal, ale ta siwizna jest mniej widoczna, ma inny odcień i przez to przestała rzucać się w oczy. Mój mężczyzna po 2 tygodniowym , regularnym stosowaniu również zauważył ten efekt. Więc działa i to dobrze. Jest to naturalny, stopniowy efekt. Szampon używa się przyjemnie. Dla mnie nie ma minusów, może podrażnić, czasami słyszałam narzekania o swędzeniu skóry głowy, ale może to wynikało ze słabego wypłukania szamponu . Podsumowując- to produkt jak dla mnie i dla kobiet i dla mężczyzn. Przyjemnie i świeżo pachnie, spełnia swoje funkcję jako odsiwiacz i jest bardzo dobrym szamponem, który oczyszcza i sprawia, że włosy dobrze wyglądają i się układają. Stosunek jakości do ceny dla mnie na plus. Jest wart swojej ceny. Polecam.
    Zalety:
    • przyjemnie, świeżo pachnie
    • wydajny
    • działa - składnikiem jest fitopigment z orzecha włoskiego
    • działa w sposób stopniowy i naturalny