Serum do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert, Pro Longer, Filler-A100 + Amino Acid Ends Filler Concentrate Koncentrat pogrubiający końcówki

• 16 grudnia 2021 o 11:03
    Strata pieniędzy
    Kupiłam pod wpływem pozytywnych recenzji.I to był błąd Produkt nie robi nic.Ładnie pachnie,ale to tyle. Pozytywne opinie były zapewne dlatego ,że produkt był za darmo. Odradzam
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
    Nihayse
    12 lutego 2021 o 13:18
    Najlepsza ampułka na rynku!
    Dla mnie koncentrat L'oreal jest na razie odkryciem roku :) Byłam u fryzjera i nałożono mi właśnie tę ampułkę, fryzjerka bardzo zachwalała więc skusiłam się. Nie żałuję!! Moje włosy OD RAZU stały się wyraźnie grubsze, wizualnie wyglądają lepiej. 3 dni po zabiegu włosy dalej w ogóle się nie plączą i są mięciutkie w dotyku. Tak spektakularnych efektów po zastosowaniu jednego kosmetyku jeszcze nie widziałam u siebie ;) Postanowiłam kupić sobie ampułkę do stosowania domowego (chociaż producent mówi o użytku wyłącznie profesjonalnym). Jeśli ktoś chce wypróbować poza salonem fryzjerskim to polecam bardzo kupować dużą pojemność 400 ml. Ja w hurtowni złapałam ją z darmową dostawą na promocji za niecałe 100 zł. Jest to duża przebitka cenowa, jeśli chodzi o ampułkę pojedynczą (15 ml) która kosztuje prawie 40 zł! Jeśli Wasze końcówki są zniszczone/suche/przerzedzone to nie zastanawiać się tylko brać!!
    Zalety:
    • spektakularny efekt od razu po zastosowaniu
    • efekty długo się utrzymują
    • cena na promocji, za 400ml
    joaros
    11 sierpnia 2020 o 9:15
    Jest ok, ale nie powalił
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ampułkę dostałam do testowania od wizażu razem z innymi produktami z tej serii. Ampułka starczyła mi na dwa użycia. Moje końcówki zawsze wymagają jakiegoś wykończenia olejkiem/serum silikonowym, bo niestety często są suche i szorstkie. Koncentrat stosuje się na wilgotne włosy, a następnie spłukuje, co niestety zabiera dużo czasu, zwłaszcza, że wcześniej stosuje się odżywkę lub maskę. Ten dodatkowy etap pielęgnacji końcówek zdecydowanie mógłby się już odbywać bez spłukiwania. Pomimo to, koncentrat dobrze ładnie wygładził i nabłyszczył włosy, jednak podobny efekt uzyskuję po zastosowaniu dużo tańszych produktów. Nie zauważyłam "pogrubienia" końcówek, o których wspomina producent. Niestety opakowanie w formie jednorazowej ampułki nie zdaje egzaminu, gdyż produkt w tej formie starcza zdecydowanie na więcej niż jedno użycie,
    • Konsystencja
    • Działanie
  • 8 sierpnia 2020 o 1:33
    Przyjemny produkt
    Produkt ten miałam przyjemność przetestować razem w zestawie z reszta produktów z tej serii dzięki wizaż.pl za co bardzo dziękuje. Koncentrat mimo swych 15ml starcza na kilka pożądnych aplikacji. Końce są nawilżone, błyszczące, pięknie pachnące i wygładzone. Stosowałam go razem z reszta produktów tej serii co z całego serca polecam. Jeżeli chodzi o pogrubienie to nie zauważyłam spektakularnych efektów ale reszta działania rekompensuje to z nawiązką.
    • aplikator
    • nawilżenie
    • końce błyszczące
    • sypkie i wygładzone końcówki
    Wady:
    • nie zauważyłam pogrubienia końcówek
  • 7 sierpnia 2020 o 23:57
    Coś nie zadziałało....
    Może potrzeba więcej czasu. Może nie sprawdzi się na wszystkich włosach :-( Ja niestety nie zauważyłam żadnego działania a miałam takie nadzieje w związku z tym serum :-( Samo opakowanie również na minus: ciężko się otwiera i nie można zamknąć. Stosuję do zabezpieczania końcówek, jednak efektów producenta nie zauważyłam. Pięknie pachnie, jak cała seria. Możliwe , że sprawdza się jako dopełnienie kuracji całą linią jednak ja nie mogę się tych efektów dopatrzeć.