Bielenda Ogórek & Limonka, Krem matująco - normalizujący przeciw błyszczeniu skóry

Bielenda Ogorek I Limonka Krem Matująco Normalizujący Do Skóry Tłustej I Mieszanej Na Dzień I Na Noc 50Ml

• 16 września 2017 o 13:24
    Taki przeciętniak
    Mocno przeciętny. Mam skórę mieszaną, miałam nadzieję, że lekko ją zmatuje tak jak obiecał, ale jeszcze bardziej mi ją przetłuścił, choć dawałam minimalne dawki. Wypryskom z pewnością nie zapobiegał, tylko jeszcze bardziej je uwydatniał. Miałam wrażenie, że zapycha mi pory. Skończyło się na używaniu na szyję, bo na twarz to się nie nadawał.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    Wady:
    • Uwydatnianie wszelkich krostek
    • Pozostawia tłustą warstwę
    • Skóra mimo wszystko się błyszczy
    • Lekko zapycha skórę
  • 31 lipca 2017 o 13:55
    Jest ok
    Krem bardzo fajnie nawilża i odświeża. Ładnie matowi ale nie jest to jednak długotrwały efekt. Trzeba uważać żeby nie nałożyć zbyt dużej warstwy, bo pozostawi n twarzy film. Ogólnie polecam.
    Zalety:
    • nawilża
    • matuje
    • wygładza
  • 22 kwietnia 2017 o 21:47
    Zbawienie dla mojej skóry
    Ma przyjemna konsystencje, a kiedy naloze go na twarz - czuje ukojenie po calum dniu. Przede wszystkim nawilza, rozjasnia przebarwienia i poprawia wyglad i stan mojej skory w genialny sposob :) polecam na noc, na dzien sie nie sprawdzil za to na noc - cudo.
    dianaro
    24 lutego 2017 o 20:10
    Nic na siłę
    Krem od początku nie podpasował mojej twarzy. Rozprowadza się topornie pozostawiając dziwny, gruby film. Jak nałoży się go za dużo tworzy bialą powłokę. Ciężko na tą warstwę nałożyć podkład. Dawałam mu kilka szans, ale nawet nie dotarłam do połowy opakowania. Dla mnie bez zapachu, konsystencja w porządku. Niestety nie spełnia nic, o czym pisze producent. Po nałożeniu go na twarz miałam wrażenie, że powstaje jakaś blokada przez którą moja skóra nie mogła oddychać, dziwne uczucie. Czego najbardziej oczekiwałam to matowienie. O tym można zapomnieć. Skóra dosłownie po 3 godzinach zaczyna się świecić. Całe szczęście, że kupiony w promocji. Ogólnie lubię produkty tej firmy, ale na tym kremie zawiodłam się na całej linii.
  • 12 lutego 2017 o 23:25
    Nie spełnił moich oczekiwań
    Niestety był to nietrafiony zakup. Myślałam, że krem od Bielendy pomoże mi uporać się z przebarwieniami, zmniejszą się pory i twarz będzie matowa. Producent zapewnia kompleksowe działanie kremu, lecz jest to bujda. Nie zauważyłam żadnych zmian. Twarz po 30 minutach się świeci, nie widzę poprawy w wyrównaniu kolorytu. Dodatkowo, gdy się go nakłada na twarz , zaczyna się łuszczyć. Nie polecam. Tylko ładnie pachnie.
    Drogeria Natura