Przyznam szczerze, że jestem fanką wszelkich mgiełek, które szczególnie stosuję latem, kiedy w upalne dni perfumy są często dla mnie zbyt ciężkie. Markę So...? Fragrance kojarzyłam jedynie z sieci, nie miałam jeszcze żadnego produktu z ich oferty, więc kiedy otrzymałam mgiełkę jako jedną z nagród za zdobycie tytułu Recenzentki Lipca 2020 ucieszyłam się, byłam oczarowana już samym jej wyglądem. Mgiełka jest zniewalająca jeśli chodzi o trwałość, a sam jej zapach jest tak intrygujący i apetyczny, że stała się moim ulubieńcem odkąd pierwszy raz miałam okazję jej użyć.
OPAKOWANIE
Bardzo podoba mi się szata graficzna,która idealnie wpasowuje się letnie klimaty. Mamy tutaj grafikę przedstawiającą imprezę na plaży – tańnzący ludzie, drewniane, tropikalne domki, plażę i gwieździste niebo, w środkowej części logo marki i nazwę produktu. Kolorystyka jest dobrze dobrana, a całość jest miła dla oka i świetnie komponuje się ze sobą. Plastikowe opakowanie to butelka z aplikatorem typu spray, który dozuje produkt w odpowiedniej ilości. Opakowanie jest przezroczyste, dzięki czemu widać zużycie produktu. Wykonano je z plastiku, a całości dopełnia nakładka na psikaczu w złotym kolorze. Spray nie zacina się i nie pluje, co pozwala uzyskać przyjemną chmurkę zapachu. Mimo, że butelka jest dość wysoka, to całość jest lekka i spokojnie można wrzucić ją do torebki czy walizki na wyjazd.
MGIEŁKA
Mgiełka w opakowaniu jest bezbarwnym płynem. Największym jednak zaskoczeniem był dla mnie zapach tego produktu. Zapach jest intensywny, wyrazisty, na mojej skórze zyskuje wyrazistą, słodką nutę, co mnie wręcz zahipnotyzowało, bo uwielbiam takie akordy. Będzie idealny na jesień i zimę, jednak dla osób lubiących słodkie zapachy sprawdzi się a każdą porę roku. Przeważa w nim wyrazista nuta drzewa sandałowego i piżma przyprawiona słodką wanilią, która nadaje jej niesamowity charakter. Cytrusy sprawiają, że ta słodkość nie jest przytłaczająca, nieco ją ochładzają, jednak dopełniając całość rześkością. Zapach jest elegancki, ma w sobie coś, co przyciąga - wiele osób pytało mnie już o to, czego używam, bo zapach jest zniewalający. Plusem jest to, że utrzymuje się przez bardzo długi czas, trwałością przebija nawet niektóre perfumy, które zaliczałam do najtrwalszych w mojej kolekcji. Używana solo wyczuwalna jest kilka godzin, na ubraniach zapach czuje na sobie cały dzień. Trwałość jest dla mnie bardzo pozytywną niespodzianką. Kolejny plus to spora wydajność, 2-3 psiknięcia spokojnie wystarczą na jedną aplikację, więc produkt ten posłuży nam na dłuższy czas. Cena w porównaniu do jakości jest bardzo dobra.
PLUSY
+ wspaniały zapach
+ świetna trwałość
+ piękne opakowanie
+ wydajność
+ korzystna cena