Serum do twarzy

Senelle Chill Your Skin, Revitalising Anti Aging Serum Rewitalizujące serum przeciwzmarszczkowe

runnay
    12 września 2023 o 9:55
    Dobrze się wchłania
    Produkt świetnie się wchłania i ładnie pachnie, ale po miesiącu stosowania z woda i kremem nie zauważyłam poprawy, jeśli chodzi o przebarwienia. Fajna lekka konsystencja.
  • 28 lipca 2022 o 19:17
    Bardzo dobre serum
    Świetne serum rewitalizujące. Zawiera witaminę C oraz stoechiol oraz dwie opatentowane substancje aktywne oleoactif Diam oraz oleoactif pomegranate. Kosmetyk w formie olejku z pipeta do odmierzania porcji. Bardzo ładnie pachnie. Dla mnie bardziej jako kosmetyk na noc gdyż w ciągu dnia wolę lżejsze sera, dobre pod makijaż. Te serum na prawdę działa. Ładnie wyrównuje koloryt skóry, ujednolica. Delikatnie rozjaśnia przebarwienia. Skóra rano jest miękka,gladka i nawilżona. Jest bardzo wydajne i co najważniejsze nie podrażnia, nie uczula. Uwielbiam kosmetyki z witaminą C a to jest jeden z moich ulubionych. Cena nie jest niska ale wart jest niej
  • 28 lipca 2022 o 11:27
    Bardzo dobre olejowe serum
    Serum z wit C zamknięte jest w przeźroczystej szklanej butelce z pipetą, co sprawia, że jego użytkowanie jest bardzo wygodne. Pierwsze co rzuca się w oczy, to to że serum jest bardzo wydajne, używam je ponad miesiąc a zużyłam może 1/3 opakowania, przy codziennym korzystaniu. Serum ma olejową konsystencję, ale mimo tego dość szybko się wchłania, nie zapycha i nie pozostawia klejącej warstwy na skórze. Przy mojej suchej skórze było ok, ale i tak wole je używać przy wieczornej pielęgancji i domknąć kremem do pełniejszego efektu nawilżenia. Na dzień też wydawało mi się zbyt ciężkie. Mam bardzo wrażliwą skórę i miałam wrażenie, że bezpośrednio po użyciu serum powodowało lekkie zaczerwienienie skóry, które mijało po chwili. Jest też lekko perfumowane, czego nie lubie w kosmetykach, jednak w tym przypadku zapach nie był męczący i szybko się ulatniał. Dzięki zawartości Stoechiolu można wyraźnie zauważyć efekt wygładzenia skóry, mam nawet wrażenie, że wygładza lekkie zmarszczki. Do największych zalet tego produktu można zaliczyć: - wygładzenie skóry - rozświtlenie - nawilżenie - wydajność (!)
  • 27 lipca 2022 o 22:08
    Bardzo dobry produkt
    Serum zamknięte jest w szklanej butelce z wygodną pipetką co ułatwia aplikację. Produkt ma przyjemny zapach, na początku obawiałam się olejowej formuły bo mimo tego, że moja cera jest sucha to kosmetyki potrafią ją często zapychać. Serum okazało się strzałem w 10, nawilża i odżywia twarz, szybko się wchłania. Produkt zniwelował podrażnienia i zaczerwienienia, sprawił, że cera jest bardziej promienna i pełna blasku
    Baja211
    27 lipca 2022 o 20:57
    Producent nie przemyślał opisu
    Serum jest naprawdę przyjemnym produktem... Ale przy innym zastosowaniu niż sugeruje producent - serum nie jest dobre na dzień, przy tak olejowej formule każdy makijaż będzie wyglądać źle na twarzy i nie będzie trwaly. Jako serum na noc jest w porządku - domyka nawilżenie, odżywia skórę, wspomaga jej regenerację. Ma przyjemny delikatny zapach i wygodne opakowanie.