Dezodoranty i antyperspiranty

Dove Original, Antyperspirant pielęgnujący w kulce

Dove Original Dezodorant 50ml roll on

• 11 maja 2025 o 18:33
    powrót co jakiś czas
    Co pewien czas wracam do stosowania antyperspirantu Dove w kulce. Znam go od bardzo dawna. Opakowanie deo to wygodna , poręczne i estetyczna buteleczka w kolorze : biel i granat. Kulka dobrze działa, nigdy mi się nie zacinała a płyn nie wylewał się w nakrętkę. Czasami zasychała, gdy długo nie była używana. Zapach kosmetyku jest delikatny i przyjemny taki pudrowy - kobiecy. Nie drażni nosa i nie wybija się ponad zapach wody toaletowej czy perfum. Właściwości kosmetyku to nie tylko ochrona i zapobieżenie nieprzyjemnej woni potu, lecz również pielęgnacja delikatnej skóry pach. Nie powoduje podrażnień ani innych dolegliwości podczas stosowania (nawet bezpośrednio po goleniu). Jest delikatny w działaniu. Utrzymuje skórę pod pachami w idealnym stanie, zapewnia świeżość i delikatny zapach. Powoli wysycha, więc trzeba chwilę odczekać po aplikacji, aby nie zabrudzić ubrania. Polecam. Klasyczny i skuteczny. Szczególnie dla osób z tendencją do podrażnień i alergii skórnych. Produkt wart uwagi.
    Wady:
    • zbyt wolno wysycha;
    • czasami brudzi garderobę;
  • 10 października 2024 o 1:09
    Moje wymagania spełnia
    Dove antyperspirant pielęgnujący w kulce, to produkt, który spełnia moje podstawowe oczekiwania, choć jest dość zwyczajny. Jego formuła dobrze radzi sobie z ochroną przed potem, zapewniając mi świeżość przez większość dnia. Nie zauważyłam podrażnień, co dla mnie, jako osoby z wrażliwą skórą, jest ogromnym plusem. Antyperspirant ma przyjemny, klasyczny zapach, który nie dominuje, ale zapewnia uczucie czystości. Konsystencja jest delikatna, dobrze się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu na skórze, choć czasem zdarza się, że zostawia białe ślady na ubraniach, co jest jego drobną wadą. Podsumowując, to solidny produkt, który spełnia moje oczekiwania w zakresie codziennej ochrony i pielęgnacji, choć nie wyróżnia się niczym nadzwyczajnym. Polecam dla tych, którzy w kwestii higieny pach nie mają wygórowanych oczekiwań :)
    Zalety:
    • Zapach,
    • Nie podrażnia
    • Podczas aplikacji nie zostaje nadmiar produktu
    • Nie niszczy ubrań
    Wady:
    • Cena mogłaby by być niższa
    Manta21
    8 października 2024 o 8:36
    Dobry, ale nie najlepszy
    Antyperspirant w kulce od Dove to dobrej jakości ochrona przed potem. Forma w kulce jak najbardziej mi odpowiada poprzez łatwość w użyciu. Produkt szybko się wchłania i nie zauważyłam żeby zostawiał osad na ubraniach. Dodatkowo ma ładny, delikatny zapach. Jednak zauważyłam, że na tle innego antyperspirantu, do którego częściej wracam, zapewnia krótsza ochronę przed potem.
  • 27 września 2024 o 1:32
    jest ok
    Kosmetyki marki Dove uwielbiam i zawsze chetnie do nich wracam, kojarza mi sie one z dobrej jakosci produktami i w sumie nigdy sie jakos bardziej nie zawiodlam na tych kosmetykach. A jak w przypadku Antyperspirant tej marki? Opakowanie jest dosc klasyczne jak na tego typu produkt ale jak najbardziej jest wygodne w zastosowaniu rowniez jakosc wykonania jest dobra, nigdy nic mi sie z tego opakowania nie wylewalo a wrecz przeciwnie zawsze produkt byl dozowany w odpowiedniej ilosci na skore. Konsystencja produktu jest bardzo kremowa, pozostawia odczucie na skorze swiezosci. Zapach tutaj jest rowniez na plus- jest on taki mleczny, odpowiada mi. Jesli chodzi o to czy spelnia swoje zadanie- chroni przed potliwoscia to mysle, nie moge nic zarzucic temu produktowi. Moja skora jest sucha oraz nie mam problemow z nadmierna potliwoscia dlatego pod tym wzgledem nie jestem zbyt wymagajaca. Dla mnie antyperspirant od Dave spelnia swoje zadania a przy tym daje poczucie swizosci co mysle jest bardzo na plus. Cenowo produkt wychodzi raczej standardowo, nie jest to ani zawyzona cena ani tez nie jakos mega niska. Dla mnie jest to produkt fajny i mysle, ze bede do niego wracac. Polecam.
  • 3 września 2024 o 22:48
    Słabiutko
    Szukając czegoś na wakacyjny wyjazd bez zastanowienia wrzuciłam do koszyka ten kosmetyk renomowanej firmy firmy licząc na dobrą jakość. Zapach ma przyjemny trochę mydlany, trochę kremowy.. na pewno na tyle neutralny, że nikomu nie będzie przeszkadzał. Opakowanie też przypadło mi do gustu. Jest to wygodny lekki plastik wprost idealny na wyjazdy. Kosmetyk bardzo dobrze nawilża pachy po goleniu i łagodzi wszelkie ewentualne podrażnienia. Do tej pory wydawać by się mogło, że to kosmetyk idealny jednak nie działa on długo. Trzeba go co kilka godzin reaplikować, a gdy się o tym zapomni można mieć przykrą niespodziankę. Przy zakupie zawsze zwracam uwagę, czy kupuję antyperspirant (chroniący przed poceniem), czy dezodorant (który daje tylko zapach) i mam wrażenie, że producent pomylił się w tym wypadku. Nazwałabym ten produkt właśnie dezodorantem. Zaznaczę, ze nie mam problemu z nadpotliwością, jednak latem, czy zaaplikuje ten produkt czy nie efekt jest podobny. Może ma szanse sprawdzić się zimą. Tym razem zwiodłam się na marce.
    Wady:
    • słabe działanie

Zobacz także inne Dezodoranty i antyperspiranty