Błyszczyki

Bell No Sticky Gloss Błyszczyk do ust

• Wczoraj o 8:41
    Cudowne nawilżenie
    Bell No Sticky Gloss to świetny błyszczyk do ust – ma lekką, nieklejącą się formułę, która sprawia, że noszenie go jest bardzo komfortowe. Pięknie nabłyszcza i nawilża usta, nadając im zdrowy, świeży wygląd. Idealny na co dzień i na specjalne okazje!
  • 10 listopada 2020 o 19:13
    Bardzo subtelny błysk
    Produkty Bell z limitowanych kolekcji w Biedronce kupowałam wielokrotnie z ciekawości, i tak było w przypadku tego błyszczyka. Zachęciła mnie obietnica producenta o efekcie tafli na ustach bez sklejania. Nałożony na usta błyszczyk ładnie lśni ale czy to jest efekt "tafli"? Niekoniecznie. Plus za to, że faktycznie nie skleja ust i jest praktycznie niewyczuwalny co daje całkiem fajny komfort użytkowania. Jako taki produkt do torebki, kiedy na szybko potrzebujemy poprawić wygląd ust może być.
  • 5 października 2020 o 17:11
    Mokre usta bez lepienia się
    Jestem absolutną fanką limitek Bell dla Biedronki. Bardzo często decyduje się na ich produkty do ust i zwykle trafiam na totalne niewypały albo totalne hity. Błyszczyk mnie zaintrygował składem... silikon i woda. Stwierdziłam, że może być super na usta gdyż nie lubię klejącego efektu lub do sesji jako produkt na powieki. Nie myliłam się! Formuła jest bardzo śliska, silikonowa. Bardzo fajnie utrzymuje się na ustach gdy nic nie jemy i do tego nie transferuje się poza kontur ust. Jest przyjemnie oklejający, szczególnie na spierzchnięte usta. Daje efekt mokrych, a wręcz soczystych ust. Zapach jak to zwykle w błyszczykach z Bell szału nie robi. Aplikator jest przyjemny, miękki i lekko wyginający się. Jest to najlepszy przeźroczysty błyszczyk jaki do tej pory użytkowałam. Kupiłam se nawet 1 opakowanie na zapas gdyby miał się więcej nie pojawić w szafach. Jak jeszcze go dorwiecie to mega polecam.
    Zalety:
    • nie klei się
    • nie transferuje się poza zarys ust
    • przyjemny aplikator
    • daje efekt mokrych ust
    • super sprawdza się do sesji jako nabłyszczenie powiek
    • niska cena
  • 4 października 2020 o 11:24
    ulubiony ♡
    wielka szkoda, że jest to błyszczyk z serii limitowanej, bo spośród tylu przetestowanych jest to mój ideał ♡ bezbarwny, podkreślający przepięknie usta (jak któraś z recenzentek napisała – „gładka tafla”), niekleisty, idealnie wpisujący się w makijaż typu „glass skin” lub „no make up”. delikatnie perfumowany i choć nieco szybko znika, reaplikacja nie jest żadnym problemem. bez drobinek. uwielbiam ♡
    Zalety:
    • polska marka,
    • efekt „gładkiej tafli” na ustach,
    • idealnie współgra z makijażem typu „glass skin”/„no make up”,
    • nie klei się ♡,
    • bezbarwny,
    • bez drobinek,
    • niska cena
    Wady:
    • dostępność – błyszczyk jest z limitowanej serii nad czym ubolewam niesamowicie :c
  • 10 września 2020 o 13:13
    Jesienny sprzymierzeniec
    Bezbarwny błyszczyk, dwuskładnikowy nawilżający-albo raczej podtrzymujący zawartość wody w naskórku. Pozostawia usta lśniące i nie klejące. Oczywiście nie utrzymuje się zbyt długo, ale warto mieć go pod ręką by szybko zregenerować spierzchnięte wargi.
    • brak uczucia sklejenia
    • efekt na codzień
    Wady:
    • małowydajny