Pomadki i szminki

Jusee Cosmetics Shameless Lip Crayon Pomadka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2023 o 12:56
    Fajny dzienniaczek
    Zużyłam całe opakowanie pomadki i podsumowując - fajna ale czy warta swojej ceny? Kolor pomadki (Success Fee) jest bardzo ładny, idealnie sprawdzał mi się w makijażach codziennych. Trwałość - nie mam jej nic do zarzucenia. Produkt bardzo przyjemnie nawilża usta - jak lekkie masełko. Czy kupię ponownie pomadkę? - Szczerze to nie wiem. Myślę, że produkt o podobnej jakości można kupić w niższej cenie.
    Zalety:
    • Kolor
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Wysoka cena
    • Dostępność
  • 14 kwietnia 2022 o 11:55
    dość drogi średniaczek
    Pomadka ma ładne kolory, jest mocno napigmentowana, całkiem wytrzymała, ale nie wiem, czy jest warta swojej ceny. Myślę, że podobne produkty można dostać w niższej półce cenowej. Mimo wszystko z chęcią dokończę używanie produktu, mam wrażenie, że oprócz ładnego wyglądu pielęgnuje też usta.
    Zalety:
    • kolory, pigment, pielęgnacja ust
    Wady:
    • cena i dostępność
  • 5 października 2021 o 15:17
    Piękny kolor i niestety nic więcej
    Posiadam kolor Spoiled Angel, który jest bardzo ładnym, beżowym odcieniem, dla mnie idealnym. Niestety na kolorze i ładnym opakowaniu jej zalety się kończą. Pomadka rozprowadza się dość dobrze na ustach, niestety pojawiają się grudki. Trwałość jest bardzo słaba. Szybko się zjada i znika z ust. Nie jest warta swojej ceny, bez problemu można znaleźć tańsze a bardziej trwałe produkty. Co do obiecanego nawilżenia też nie jest jakoś wspaniale.
    Zalety:
    • kolor
    • słabe nawilżenie
  • 23 sierpnia 2021 o 16:05
    Nie polecam
    Jest słaba. Utrzymuje się na ustach dosłownie chwilę. Niestety nie wyobrażam sobie takiej trwałości gdzieś na imprezie czy w pracy. W dodatku mam wrażenie że pomadka jest strasznie sztuczna. Ma nieprzyjemny zapach, a co za tym idzie ma lepką konsystencję. Wysusza usta, i nie nadaje się do codziennego makijażu. Nie rozumiem po co tyle zachwytów tym produktem, gdyż u mnie jest to totalny bubel który od razu oddałam młodszej Siostrze. Tusz przypadl mi do gustu owszem, ale ta pomadka niestety totalnie się nie nadaje. W dodatku kosztuje dosyć sporo, a więc za taką cenę taka jakość to nie idzie że sobą w parze. Odradzam. Jedyny plus to kolorystyka i opakowanie - praktyczne i oryginalne.
    • Gama kolorystyczna
    • Wysusza usta
  • 20 lipca 2021 o 11:56
    Bardzo średni kosmetyk
    Uwierzcie mi kochani, to nie to że ja się uwzięłam na te kosmetyki, czy nie lubię producentki tej marki, po prostu ja nie wiem jak mam określić te kosmetyki. No KICZ. Naprawdę, jestem bardzo mocno zawiedziona ich działaniem, a właściwie braku działania. Jedyny plus tej marki to naturalny skład, nie testowany na zwierzętach. Ta pomadka bardzo szybko się zmywa, uwierzcie mi, opakowanie szybko się brudzi, ponadto szybko się łamie, a za taką cenę chyba nie o to nam chodzi, prawda?
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    • szybko się zmywa
    • łamliwość