Woski do brwi

Nam Professional by Wibo Wet Brow Soap Rozświetlające mydło do stylizacji brwi

• 24 grudnia 2021 o 13:55
    Pieniądze wyrzucone w błoto.
    Szkoda, że kupiłam ten produkt nie czytając wcześniej opinii w internecie, uchroniłoby to mój portfel przed bublem. Mydło sprawia, że brwi są obklejone, rozpuszcza nałożony wcześniej na nie produkt, czy to kredkę czy cień. Zastyga bardzo długo, ciągle czułam mokrość na włoskach. Dołączona do mydła szczotka to jakiś żart! Wielkością i kształtem mogłaby to być spokojnie szczoteczka do zębów, śmiechłam gdy ją zobaczyłam i wyrzuciłam. Jest to mój pierwszy kontakt z tego typu produktem do brwi, do tej pory używałam żeli utrwalających, które działają podobnie i nie psuły tak makijażu. Nie lubię marnotrawstwa, ale wyrzucam prawie cały słoiczek, bo nie widzę dla niego zastosowania.
    Zalety:
    • Nie widzę zalet.
    Wady:
    • rozpuszcza wszystko na brwiach, kredkę, cień, pomadę
    • skleja brwi
    • wszystko wygląda niechlujnie i brudno
    • długo zastyga
    • szczoteczka to niezły żart
  • 10 września 2021 o 12:28
    Nieporozumienie + szczoteczka do zębów
    Mydło kupiłam, ponieważ byłam zachwycona wcześniejszymi kosmetykami od NAM, ale to co dostałam to... brak słów. Przede wszystkim, nie jest to mydło tylko bardzo rzadki żel do brwi. Żel, kto®y po nałożeniu nie tylko moczy brwi, nie utrwalając ich przez długi czas i wolno schnie, ale również rozpuszcza podkład, zmywa kredkę czy cień do brwi. Jest totalnie bez sensu, a do tego w opakowaniu możemy jeszcze znaleźć szczoteczkę do zębów. Pewnie miała być do brwi, ale producent nie dogadał się z chińczykiem i przysłali szczoteczkę do zębów. ( Produkt jest produkowany w Chinach) Niestety, wielkie rozczarowanie i stracone pieniądze.
    Zalety:
    Wady:
    • nie dyscyplinuje brwi
    • rozpuszcza podkład
    • nie schnie
    • szczoteczka do zębów
  • 29 marca 2021 o 0:46
    fatalny produkt
    Na wstępie do produktu dołączona została wielka szczota, nie mam pojęcia jak można tego używać do brwi, jak ktoś wie to proszę mi napisać ;) Mydełko po otwarciu dosłownie się wylewa jak lekko przechylimy, jest to bardzo rzadka konsystencja jak na mydło. Trudno to nazwać mydłem , bardziej przypomina żel. Należy nakładać ten produkt przed nałożeniem podkładu, bo po prostu to rozwodnione mydło go rozpuszcza w okolicach brwi. Po zaaplikowaniu włoski dalej są niesforne jak były przedtem. Po czasie produkt odparowuje i włoski są trochę lepiej utrwalone, ale bez szału. W ciągu dnia włoski względnie się w swoim miejscu utrzymały. Czasami trzeba przejechać jeszcze kilka razy mydłem, ponieważ pojedyncze włoski mogą się nie trzymać po paru godzinach. Produkt na pewno wydajny - nigdy go nie zużyje. Cena za wysoka za taką kiepską jakość. Nie polecam, lepiej zainwestować w lepsze produkty.
    Zalety:
    • chyba nic :(
    Wady:
    • łagodnie utrwalający żel
    • rozpuszcza podkład w okolicach brwi
    • rzadka konsystencja
    • wielka szczota nie wiem do czego załączona do produktu
  • 21 marca 2021 o 21:50
    Jedno z lepszych mydełek do brwi
    Mydełko kupiłam zachwycona efektem brwi na mydło, ma bardzo fajną konsystencje trochę żelową dzięki czemu nie musimy go niczym dodatkowo zwilżać aby nakładać na brwi, trzyma się cały dzień gdzie moje włoski należą jednak do tych bardziej niesfornych.