Chusteczki dla dzieci

Pampers Coconut Pure Wet Wipes Chusteczki nawilżane z olejem kokosowym

• 29 października 2022 o 21:41
    Przyjemne chusteczki
    Chusteczki kupiłam w biegu w Rossmanie i w sumie pozytywnie się zaskoczyłam (zwłaszcza zapachem). Produkt niestety nie należy do najtańszych ale myślę, że warto po niego sięgać. Chusteczki dobrze się wyciąga z opakowania, potrzebuję jedną i jedną wyciągam. Fajnie że jest zamontowana plastikowa klapka, dzięki niej mam pewność że Chusteczki są dobrze zamniete i tak szybko nie wyschną. Poza tym podoba mi się fakt, że produkuje je się w 100% z naturalnych włókien celulozy. Pewnie to sprawia że są one tak delikatne ale zarazem się nie rozdzierają. Dzięki temu można nimi zebrać naprawdę dużo zanieczyszczeń. Duży plus za to, że chusteczki nie podrażniają skóry a wręcz ją pielęgnują. No i ten zapach.. Polecam wypróbować chociażby dla niego.
    Zalety:
    • Chusteczki są delikatne ale zarazem wytrzymałe
    iwonab1
    25 czerwca 2022 o 14:33
    Delikatne oczyszczenie
    Chusteczki kupiłam w promocji za ok 5 zł. W opakowaniu znajdują się 42 szt. Chusteczki są bardzo dobrze nawilżone i nie trzeba mocno trzeć aby wyczyścić pupę dziecka. Są mięciutkie a zarazem się nie rwą.Nie ma problemu jak w przypadku niektórych chusteczek aby wyciągnąć 1 sztukę. Opakowanie ma plastikowe zamknięcie, które chroni produkt przed wysychaniem. Zawierają olejek z kokosa choć co prawda nie wyczuwam w nich żadnego zapachu kokosa.Są jednymi z najlepszych chusteczek które miałam.
    Zalety:
    • Dobrze nawilzone
    • Miekkie
    • Łatwo wyciągnąć 1 sztukę
    • Plastikowe zamknięcie chroni przed wysychaniem
    Wady:
    • Nie czuć zapachu kokosa
  • 30 stycznia 2022 o 13:33
    Świetne
    Miałam wersję podstawową chusteczek pampers pure, a to jest ulepszona, dopracowana i dla mnie lepsza ich wersja. Materiał jest mięciutki i idealnej grubości, nie rwą się, rozciągają delikatnie, nie robią się w nich prześwity i mają taką powierzchnię, że wystarczą w zasadzie dwie nawet na grubsze zanieczyszczenia, bo tak dobrze zbierają. Są delikatne nawet dla bardzo wrażliwej skóry i miejsc, nie mam obaw ich używać przy małym dziecku. Zostawiają oleistą warstwę, ale nie bardzo śliską, jest to dodatkowy element pielęgnacyjny. Są dobrze nawilżone, ale nie ciekną, w dotyku czuć zawartość oleju kokosowego, nadaje on dodatkową miękkość. Mają na opakowaniu plastikową klapkę, więc dobre zabezpieczenie przed wysychaniem, klapka jest szczelna i łatwo się otwiera. Mały minusik dla mnie to zapach, bardzo naturalny kokos, lekko słodki i mdły. Używałam przy córce wielu różnych chusteczek, ale te chyba są najlepsze ze wszystkich, które do tej pory poznałam.
    Zalety:
    • Opakowanie z klapką
    • Idealny poziom nasączenia
    • Dodatkowa warstwa nawilżająca w postaci oleju kokosowego
    • Odpowiednia grubość i powierzchnia
    • Przyjemny materiał
    • Dobrze zbierają
    • Nie rwą się
    • Nie robią się w nich prześwity
    Wady:
    • Specyficzny naturalny zapach kokosa
  • 2 czerwca 2021 o 15:26
    Jedne z lepszych
    Są najlepsze wśród Chusteczek nawilżanych firmy Pampers. Te mają najmniej chemii. Minusem jest wysoka cena za chusteczkę Ok.18gr szt. Co najbardziej w nich lubię? Delikatny zapach kokosa ,w porównaniu do innych Chusteczek nie zostawiają na pupie wodnistych śladów, tylko oleiste. Nie podrażniają pupy bobasa. Najfajniejszy jest ten delikatny olejek. Material chusteczki też przyjemny i wydajny.
    Zalety:
    • Coconut oil