Odżywki do włosów

Syoss Repair Conditioner for Dry, Damaged Hair Odżywka do włosów suchych i zniszczonych (nowa wersja)

Syoss Repair Odżywka do Włosów Zniszczonych 440ml

Nasi użytkownicy zostawili 161 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 kwietnia 2025 o 23:58
    Porażka
    Nie wiem co ten kosmetyk ma za działanie bo na mnie totalnie nie działa. Tak jakby się wchłaniał we włosy i zaraz go nie ma Lejący za bardzo Nie da się rozczesać włosów Nic nie działa Butelka ok
  • 14 sierpnia 2023 o 13:04
    nie dla mnie
    Odżywkę kupiłam, gdy była w zestawie z szamponem oraz szczotką do włosów, na której najbardziej mi zależało. Odżywka zamknięta jest w butelce i na początku dość łatwo się ją dozuje. Ma raczej gęstą konsystencję i ładny zapach. Mam długie do pasa, średnioporowate włosy i na nich zupełnie się nie sprawdziła. Niezależnie od tego czy nakładałam samą czy jako drugą odżywkę w myciu, włosy zawsze były splątane, ciężko było je rozczesać oraz były przeciążone. Dawałam jej wiele szans jednak ostatecznie zużyłam ją do golenia nóg i w tym sprawdziła się idealnie.
    Zalety:
    Wady:
    • włosy były splątane i przeciążone
  • 1 kwietnia 2023 o 15:41
    Bardzo przyzwoita odżywka, tylko dlaczego w butelce??
    Odżywkę dodałam do koszyka, bo zachęcił mnie deal cenowy - 9 zł za 400 ml w drogerii internetowej. Nie pokładałam w niej nadziei na jakąś super regenerację, raczej zależało mi na produkcie, który nieco nawilży i pozwoli lepiej rozczesać włosy po myciu, a przy tym umożliwi szybkie użycie - odżywki nie trzeba bowiem trzymać na włosach zbyt długo (mnie to zawsze wkurza, gdy produkt wymaga długotrwałej aplikacji). Faktycznie sprawdza się dobrze - trzymam produkt na włosach zaledwie 1-2 minuty, po czym spłukuję. Podczas aplikacji odżywka nieco wygładza pasma, chociaż nie daje uczucia mega śliskości - przez to przy pierwszym użyciu wydawało mi się, że efekt będzie mizerny. Niemniej po spłukaniu i podsuszeniu włosów, okazuje się, że włosy rozczesują się z ogromną łatwością. Nie są splątane, są wygładzone, ujarzmione. Nie dociąża jakoś spektakularnie, ale jak na odżywkę użytą do szybkiego mycia, której skład też nie jest jakiś szałowy, daje całkiem przyzwoity efekt. Opakowanie - charakterystyczne dla Syossów tj. duża butla z zamknięciem na klik. Dopóki produktu jest dużo, nie ma problemu z wydobyciem odżywki, natomiast kiedy produktu ubywa, robi się trudniej. Trzeba go dosłownie wyduszać z butelki, a niestety kształt opakowania nie sprzyja stawianiu butelki do góry nogami, bo stale się przewraca :/
    Zalety:
    • łatwość stosowania,
    • włosy świetnie się rozczesują, są ujarzmione
    Wady:
    • opakowanie - tak gęsty produkt ciężko wydobyć z butelki
  • 29 stycznia 2023 o 11:23
    Są lepsze i są gorsze
    Ocenianą tutaj odżywkę otrzymałam od jednego z członków z rodziny w prezencie gwiazdkowym w zestawie świątecznym razem z szamponem i szczotką do włosów. Szampon czeka na przetestowanie, szczotka okazała się tak mała , że nie nadaje się do moich włosów i czeszę nią moje koty (które są zadowolone), na pierwszy ogień do testu poszła zatem odżywka. Mam włosy wysokoporowate, długie, sięgające poniżej zapięcia stanika. Mimo że odżywki w opakowaniu jest dużo, bo aż 440 ml, sporo jej trzeba na moje suche sianko. Plus , że odżywka nie spływa z włosów , nie obciąża ich. Kosmetyk ma bardzo ładny zapach - określiłabym go jako kwiatowo - słodki. Na pewno jest to zapach bardzo kobiecy, szkoda tylko, że raczej nietrwały. Odżywka bez wątpienia ułatwia rozczesywanie włosów ( a przy wysokoporowatym sianku nie każda odżywka daje sobie z tym radę, wierzcie mi). Nadaje kłaczkom przyjemną miękkość, lekko je nawilża i wygładza. Z całą pewnością kosmetyk nie daje efektu wow. Zresztą przy wymagajacych, bardzo suchych włosach, dla efektu wow bardziej sprawią się maski itp. Odżywka na pewno nie regeneruje włosów, nie poprawia spektakularnie ich kondycji, zresztą to nawilżenie i wygładzenie jest raczej krótkotrwałe. Jak pisałam, mam skrajnie suche, wymagające włosy i stosuję bardziej rozbudowaną pielęgnację niż zwykła odżywka. Jeżeli jednak ktoś oczekuje po prostu zmiękczena i ułatwienia rozczesywania długich włosów, to ta odżywka jak najbardziej się do tego nada. ode mnie ma cztery gwiazdki.
    • ułatwia rozcesywanie
    Wady:
    • nie zregeneruje zniszczonych włosów
  • 10 września 2022 o 16:47
    Dobra ale bez rewelacji
    Odżywkę dostałam w prezencie od koleżanki. Byłam zadowolona bo był to kosmetyk którego do tej pory nie używałam więc chętnie się wzięłam za jego testowanie. Odżywka znajduje się w bialej plastikowej butelce. Opakowanie posiada czarną wąską nakretkę typu klik. Etykieta stonowana w stonowanej kolorystce. Napisy w kolorze pomarańczowym i czarnym. Napisy duże czytelne w obcym języku. Pojemność butelki 440ml Konsystencja odżywki dość gęsta nie spływa sama z włosów. Zapach delikatnie słodki przypomina mi zapach wody kolońskiej mojego męża. Odżywka w kolorze białym. Trzeba uważać z nakładana ilością odżywki bo zbyt duża ilość bardzo obciąża włosy i wyglądają jak by nie były wogole umyte. Zaaplikowana minimalna ilość sprawia że włosy świetnie się rozczesują a po wyschnięciu są miękkie I błyszczące. Jeśli chodzi o regenerację nie zauważyłam aby odżywka zregenerowała moje włosy. Według mnie jest to standardowa odżywka i spektakularnych efektów po niej nie widziałam. Odżywka nie wywołała reakcji alergicznej ani podrażnień skóry głowy. Nie wywołała również łupieżu. Czy ja kupię po raz kolejny raczej nie lubię testować nowe kosmetyki bo bez tego życie było by nudne.
    Zalety:
    • Kinaystencja
    • Łatwo się rozczesuje po niej włosy.
    • Włosy są miękkie I błyszczące
    Wady:
    • Efektów regeneracji nie zauważyłam