Serum do twarzy

Nacomi Nacomi Next Level Witamina C 15% serum 30 ml
Nacomi Next Level

• 23 marca 2025 o 15:46
    Nacomi Next Level Serum z witaminą C 15%
    Serum rozjaśniające i antyoksydacyjne, poprawiające koloryt skóry i wspomagające produkcję kolagenu. ✅ Zalety: • Wyrównuje koloryt skóry. • Pomaga w walce z przebarwieniami. • Działa antyoksydacyjnie. ❌ Wady: • Może podrażniać wrażliwą skórę. • Może się utleniać, jeśli jest źle przechowywane. • Nie zawsze dobrze współpracuje z innymi produktami. ⭐ Ocena: 3.5/5
  • 14 marca 2025 o 17:42
    Serum to prawdziwa bomba energetyczna dla skóry!
    Nacomi Next Lvl Vitamin C 15% Serum to prawdziwa bomba energetyczna dla skóry! Jeśli twoja cera wygląda na zmęczoną, poszarzałą lub ma nierówny koloryt, to serum może być strzałem w dziesiątkę. Już po pierwszych użyciach zauważyłam, że skóra nabiera zdrowego blasku, staje się bardziej promienna i wygładzona. Dzięki aż trzem formom witaminy C produkt działa kompleksowo – nie tylko rozjaśnia przebarwienia, ale także wspomaga walkę z pierwszymi oznakami starzenia i działa antyoksydacyjnie. Konsystencja jest dość lekka, a serum dobrze się wchłania, chociaż przez zawartość olejków (z dzikiej róży i migdałowego) zostawia delikatnie odżywczą warstwę na skórze. Nie jest to jednak tłusty film – raczej przyjemne uczucie nawilżenia i ukojenia. Po kilku tygodniach stosowania cera wygląda zdrowiej, jest bardziej jędrna i elastyczna. Podoba mi się również to, że serum nie powoduje podrażnień, co czasem zdarza się przy wyższych stężeniach witaminy C. To świetna opcja dla osób, które chcą dodać skórze blasku i jednocześnie zadbać o jej młody wygląd. Dla najlepszych efektów warto stosować je rano i pamiętać o filtrze SPF!
  • 28 stycznia 2025 o 21:20
    Słaba formulacja produktu
    Niestety to serum jest dla mnie jednym wielkim rozczarowaniem - ciężka konsystencja spowodowała zwiększenie ilości zaskórników (mam cerę normalną w stronę tłustej), a krem z filtrem i makijaż rolował się. Serum utleniło się przed upływem PAO, zmieniło kolor i konsystencję - nadawało się już tylko do wyrzucenia. Nie zauważyłam rozjaśnienia skóry ani żadnych pozytywnych efektów, wręcz przeciwnie.
  • 13 grudnia 2024 o 21:06
    Nie polubiliśmy się
    Serum kupiłam w drogerii hebe przy okazji wyprzedaży. Nie miałam dużych wymagań do tego produktu, bo cena nie była wysoka. Kupując je oczekiwałam głównie wyrównania kolorytu skóry i rozjaśnienia moich przebarwień potrądzikowych, których mam całkiem sporo, zarówno mniejszych jak i większych. Niestety serum nie przypadło mi do gustu. Atomizer jest w porządku i wygodny w stosowaniu, produkt po jakimś czasie zmienia barwę, ale uznaje, że to normalna reakcja, bo producent również o tym informuje. Serum stosowałam głównie na noc, bo bardzo się rolowało niezależnie od nałożonej ilości i wyglądało na twarzy po prostu brudno - wyklucza to według mnie stosowanie na dzień. Po jakimś czasie stosowania kosmetyku podczas jego aplikacji skóra reagowała delikatnym zaczerwienieniem i pieczeniem. Nie zauważyłam żeby przebarwienia znikały z twarzy szybciej, więc nie mogę potwierdzić, że kosmetyk działa. Podsumowując - z moją skórą się nie polubiło, wykorzystałam głównie na dekolt, a na twarz zamiast tego zaczęłam stosować krem z wit C, bo bałam się większego podrażnienia skóry.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Nie zauważyłam redukcji przebarwień
    • Roluje się
    • Po jakimś czasie zaczął podrażniać moją cerę
  • 27 listopada 2024 o 15:50
    Zmienia kolor, bo to normalne!
    Bardzo dziwią mnie opinie, że ktoś odstawił serum, bo zmieniło kolor. Początkowo produkt jest koloru białego, lecz po czasie może zmienić barwę na żółtą. To zupełnie naturalne zjawisko, wynikające z dużej ilości składników aktywnych zawartych w produkcie. Nie jest to wada! Producent sam nawet pisze o tym na kartoniku ;) Serum z witaminą C od Nacomi to absolutny hit w mojej pielęgnacji! Już po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że moja cera stała się bardziej promienna, a przebarwienia zaczęły się delikatnie rozjaśniać. Dlaczego warto? Silne działanie rozjaśniające: Idealne na przebarwienia i zmęczoną cerę. Wygładzenie skóry: Cera staje się jedwabista i miękka w dotyku. Lekka formuła: Doskonale się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Wsparcie antyoksydacyjne: Chroni przed stresem oksydacyjnym i negatywnym wpływem środowiska. Jeśli chcesz podarować swojej skórze dawkę energii i zdrowego blasku, to serum jest strzałem w dziesiątkę! ❤️