Serum do twarzy

L'Oreal Paris Revitalift Clinical, Serum do twarzy z 12% czystej witaminy C

Loreal Revitalift Clinical Serum Witamina C 12% 30ml
L’Oréal Paris De Revitalift Clinical Serum do twarzy 12% Witaminy C, Witamina E, Kwas Salicylowy 30 ml
L'Oréal Paris Revitalift Clinical
Loreal L'Oreal Revitalift Clinical Serum do twarzy 12% witaminy C, witamina E, kwas salicylowy 30ml

• 28 marca 2025 o 11:00
    Nie wchłania się, nic nie robi
    Niestety nietrafiony produkt, na mojej skórze tworzył klejąca warstwę, która nijak się nie chciała wchłonąć. Po zużyciu połowy nie widzialam żadnych efektów, zdecydowałam się wykorzystać resztę na pośladki, ale nawet tam ten produkt jest zbyt irytujący w użyciu, porażka
  • 19 marca 2025 o 14:22
    Super serum
    L'Oreal Paris Revitalift Clinical Serum zawiera 12% czystej witaminy C, co czyni go jednym z silniejszych preparatów na rynku. Serum ma lekką, wodnistą konsystencję, która łatwo się wchłania, co sprawia, że jest przyjemne w użyciu. Zapach jest delikatny i nieinwazyjny, co jest dużym plusem dla osób wrażliwych na intensywne aromaty. Kosmetyk stosowałam regularnie zazwyczaj na noc i już po niedługim czasie zauważyłam że skóra staje się bardziej promienna, a koloryt ujednolicony. Poprawiła się również elastyczność skóry a zmarszczki stały się jakby mniej widoczne. Witamina C w wysokim stężeniu może powodować podrażnienia dlatego ja rozpoczęłam stosowanie od mniejszej ilości i stopniowo ją zwększałam, aby zobaczyć, jak skóra reaguje na produkt. Produkt jest wydajny i starcza naprawdę na długo Ogólnie rzecz biorąc, jeśli szukasz serum z witaminą C, które oferuje dobrą jakość w przystępnej cenie, L'Oreal Paris Revitalift Clinical może być wart uwagi. Skóra wygląda na zdrowszą, bardziej promienną i pełną blasku.
    Zalety:
    • efekty
  • 3 marca 2025 o 0:10
    Lekkie serum zmniejszające widoczność przebarwień posłonecznych
    L'Oreal Paris, Revitalift Clinical serum z witaminą C to produkt, który zdecydowanie jest wart uwagi, ze względu na działanie rozświetlające, ale także redukcję widocznych na skórze przebarwień posłonecznych. Ma działanie spowalniające starzenie się cery. Dodatkowo zawarta w składzie witamina C rozjaśnia przebarwienia i przywraca skórze naturalny blask. Serum posiada lekką formułę. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania nie zostawiając na skórze lepkiej warstwy. Opakowanie jest wygodne w użyciu. Posiada pipetkę dzięki czemu można z łatwością nałożyć na skórę odpowiedniej ilość produktu.
  • 23 lutego 2025 o 9:06
    świetny wybór dla osób w wieku około 30 lat
    L'Oreal Paris Revitalift Clinical Serum z 12% witaminą C to świetny wybór dla osób w wieku około 30 lat. Skóra staje się bardziej promienna i gładka, a serum skutecznie wyrównuje koloryt, co daje świeży wygląd. Konsystencja jest lekka, szybko się wchłania, więc świetnie sprawdza się w codziennej pielęgnacji. Zauważyłam, że po kilku tygodniach używania skóra wygląda młodziej i bardziej elastycznie. Serum działa dobrze na moją cerę, nie podrażnia jej, a efekty są widoczne, więc zdecydowanie polecam!
  • 5 lutego 2025 o 10:49
    Super serum
    L’Oreal Paris Revitalift Clinical to serum do twarzy z 12% czystej witaminy C, które ma na celu rozjaśnianie skóry, wyrównanie kolorytu i redukcję oznak zmęczenia. Produkt w 100% spełnia swoje zadanie. Jego lekka oraz szybko wchłaniająca się formuła nie pozostawia tłustej warstwy, dzięki czemu sprawdzi się zarówno w porannej, jak i wieczornej pielęgnacji. Po regularnym stosowaniu sprawiło, że moja skóra stała się bardziej promienna, gładka i pełna blasku. Serum dobrze współgra z innymi kosmetykami, nie roluje się pod makijażem i nie powoduje podrażnień. Dodatkowo zawiera antyoksydanty, które chronią cerę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Uważam że jest to świetna propozycja dla osób poszukujących skutecznego serum z witaminą C w przystępnej cenie. Już po kilku tygodniach można zauważyć pierwsze efekty, takie jak jaśniejsza i bardziej jednolita skóra. Również w moim przypadku jako osoba z cerą trądzikową serum pomogło mi zredukować przebarwienia.