Toniki i hydrolaty

e-ZikoApteka.pl
Ziaja MED Antybakteryjny przeciwtrądzikowy tonik oczyszczający 200ml

• 1 kwietnia 2024 o 21:33
    Dla trądziku w sam raz
    Fajny, wydajny tonik. Zapach ma typowo "ziajkowy". Nie podrażnia cery, nawet trądzikowej która jest skłonna do podrażnień. Bardzo dobry produkt + dobra cena
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Delikatny, ładny zapach
    • Wydajny
    • Dobre zmywa
    • Niska cena
  • 29 grudnia 2023 o 10:30
    Trafny wybór
    Długo szukałam takiego toniku. Mam delikatna skórę i do tej pory toniki bardzo ja wysuszały. A ten po prostu działa cuda u mnie. Jest bardzo delikatny i super. Skóra czysta i promienna. Polecam.
    Kpttt
    26 września 2023 o 14:28
    jestem pod wrażeniem
    Po każdym użyciu jestem pod wrażeniem działania tego produktu. Nakładam go na noc na nieprzyjaciela i rano BUM nie ma praktycznie śladu, a jak już jest to niewielki. Polecam bardzo.
    Miroku
    20 lipca 2023 o 23:02
    Neutralny, bezpieczny, skuteczny
    (Mam cerę tłustą z rozszerzonymi porami oraz błyszczącą strefą T+trochę zaskórników otwartych, jednocześnie z małą skłonnością do niedoskonałości- wypryski drobne i sporadyczne przed okresem lub z powodu niewłaściwej pielęgnacji, podskórne gule praktycznie w ogóle. Jednocześnie cera jest dosyć wrażliwa, skłonna do alergii oraz rozszerzonych naczynek.) Ten tonik kupiłam do kompletu z żelem myjącym tej linii Ziaja Med i muszę przyznać, że są to bardzo dobre oraz delikatne produkty dla cer problematycznych-wprawdzie nie robią cudów(gdyż w pewnych stadiach trądziku potrzebny jest już dermatolog i profesjonalne leczenie), ale jednocześnie pomagają oczyścić oraz złagodzić delikatne problemy skórne. Od toniku w sumie nie wymagam wiele-ma przywracać naturalne pH skóry, dopełnić efektu oczyszczającego wcześniej użytych produktów i przygotować cerę na dalszą pielęgnację. Ten produkt to wszystko robi. Dopełnia działania oczyszczającego-podczas jego stosowania moja cera ma się wyjątkowo dobrze, zaskórników i błyszczenia jest jeszcze mniej, nigdy nie miałam od niego wysypu. Mam wrażenie, że jest lżejszy niż standardowe toniki Ziai(typu ogórkowy, rumiankowy)-używam go codziennie, a później na to idzie krem/serum, ale czasami w dni wolne gdy siedzę w domu lub upalne wieczory(gdy moja cera wydziela hektolitry sebum na samą myśl o nakładaniu kremu) stosuję ten tonik solo i po nim moja skóra przez długi czas jest lekka, świeża oraz względnie matowa. Jednocześnie produkt delikatnie nawilża oraz niweluje uczucie ściągnięcia po użyciu zbyt mocnego kosmetyku do mycia, na potrzeby mojej tłustej skóry to subtelne nawilżenie jest w sam raz. Jest też bardzo łagodny dla cery-ne powoduje pieczenia czy szczypania przy spotkaniu z krostkowym stanem zapalnym, obtartym od kataru nosem czy gdy przetrę nim moje naczynkowe policzki. Bezzapachowy, z minimalistycznym składem(bez zapychaczy, tony obietnic oraz potencjalnych alergenów), w wygodnej buteleczce zamykanej na zatrzask. Spełnia swoje zadanie w 100% i biorąc pod uwagę relację cena-jakość-wydajność to otrzymałam bardzo dobry tonik do którego chętnie będę wracać.
  • 6 lutego 2023 o 10:02
    Dobry tonik
    Kosmetyki formy Ziaja od zawsze były obecne w mojej pielęgnacji. Tym razem produkt trafił do mojej dorastającej córki. Tonik idealnie spełnia swoje zadanie. Oczyszcza i odświeża skórę. Nie powoduje efektu ściągnięcia. Córka mówi, że bardzo jej odpowiada, Produkt jest łatwy w użyciu, nie uczula ( córka ma alergię na składnik wielu kosmetyków). Skóra twarzy jest idealnie przygotowana do dalszej pielęgnacji. Dodatkowym plusem jest oczywiście cena. Kosmetyk uzyskuje pozytywną opinię.