Maseczki pod oczy

Natura Siberica Blueberry Siberica Professional, Anti-ox Wild Blueberry Super Hydrating Patch-effect Eye Mask Wegańska supernawilżająca maska pod oczy

• 14 marca 2025 o 14:27
    Maska pod oczy :)
    Maska ma piękny zapach. Jest bardzo wydajna oraz posiada świetną żelową konsystencje. Od razu po nałożeniu delikatnie szczypie, ale na szczęście mija to po chwili. Dobrze wygładza skóre pod oczami. Zaraz po zmyciu moja skóra jest dobrze nawilżona. Zmarszczki są mniej widoczne. Kupię na pewno kolejne opakowanie jak mi się skończy produkt.
    Zalety:
    • wygładza zmarszczki
    • nawilża skóre pod oczami
    • super żelowa konsystencja
    Wady:
    • delikatnie szczypie
  • 5 kwietnia 2024 o 11:03
    Z przykrością uznaję, że się nie zgramy
    Uwielbiam produkty tej marki, zwłaszcza żele i mgiełkę do rozczesywania włosów. Jestem im wierna od lat. Pokładałam wielkie nadzieje w tym produkcie, ale niestety nie pasuje mi. Skóra po nim mnie piecze, szczypie, muszę go zmyć maksymalnie po paru minutach. Na poczatku myślałam, że to reakcja z innymi produktami, ale kolejnych próbach zrozumiałam, że to przez to. Produkt jest bardzo spory jak na kosmetyk pod oczy. Ma żelową formułę i zdaje się być mega wydajny. Niestety, resztę zużyję do dłoni.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • duża pojemność
    Wady:
    • uczula mnie
  • 21 stycznia 2023 o 12:44
    Uwielbiam :)
    Maseczke pod oczy kupiłam na promocji i nie żałuję ani trochę. Mam już kolejne opakowanie mimo, że produkt jest bardzo wydajny i pierwsze starczyło mi na bardzo długo. Maseczka nawilża okolice pod oczami, wygładza drobne zmarszczki i ujerdnia ja. Od kiedy ją mam kondycja mojej skóry pod oczami bardzo się poprawiła. Wcześniej nic praktycznej nie dawało rady i skóra była cienka i wiotka wręcz jak u słonia. Najczęściej nakładam maseczkę na noc. Uwielbiam rano patrzeć na efekt jaki daje, trochę jak takie żelazko w żelu. Od kiedy ją używam nie wstaje też rano z opuchlizna a ta żadnej z nas się nie podoba. Gorąco polecam :)