Maseczki w płachcie

Sunew Perfect Eyes Mask Aktywna maska płatkowa `Intensywna regeneracja oczu, lifting + nawilżenie`

Sunew Med+ Aktywna maska płatkowa lifting + nawilżenie

• 8 lutego 2025 o 10:59
    Maseczka fajnie wygląda i dobrze nawilża skórę w okolicy oczu.
    Maseczka zamknięta jest w klasycznym ładnym opakowaniu. Kształt maseczki przykuwa oko zwłaszcza w czasie karnawału.;) Tkanina cieniutka, idealnie przylega do twarzy, nie zsuwają się i zawiera sporo esencji. Maseczkę zastosiwalam jako nocną nawilżająca kurację. Maseczka bardzo dobrze nawilża cienką skórę pod oczami. Skóra prezentuje się świetnie. Jest widocznie odżywiona, nawilżona i ogólnie okolica pod oczami wygląda ładnie i świeżo. Maseczka po całej nocy nie spowodowała ściągnięcia czy podrażnienia skóry. U mnie Maseczka spełnia swoje zadanie. Efekt po zastosowaniu maseczki bardzo mi się podobał. Już po jednym zastosowaniu widać różnice. Dzięki dużej dawce nawilżenia i odżywienia skóra pod oczami wygląda jaśniej i promienniej. Minus maseczki to jej cena. Mogłaby być trochę tańsza. Zalety: Nawilżenie Odżywienie Poprawa wyglądu skóry pod oczami Delikatne rozjaśnienie Zastrzyk regeneracji Tkanina cienka i dobrze nasączona Nie podrażnia Nie zsuwają się z twarzy
  • 25 stycznia 2025 o 18:26
    Może być
    Maska w formie złotej, delikatnej tkaniny. Wygląda luksusowo jak maska na bal karnawałowy i jest bardzo dobrze nasączona esencją. W składzie znajdziemy glicerynę, betainę, panthenol, alantoinę, peptydy i kwas hialuronowy. Maska bardzo dobrze przylega do skóry, a podczas noszenia nie przesuwa się. Po użyciu skóra pod okiem jest nawilżona i rozświetlona. Delikatnie wygładza. Tak właściwie to spodziewałam się lepszego efektu. Może być.
  • 25 stycznia 2025 o 12:54
    Jestem pod wrażeniem maski. Nawilża i dodaje blasku skórze pod oczami
    Maska zamknięta jest w ciekawym opakowaniu, choć zajmuje dużo miejsca w łazienkowej półce. Jest zamknięta w przezroczystym opakowaniu, dzięki czemu możemy zauważyć jak pięknie się prezentuje. Jest to złota, mieniąca się maska przypominająca maskę karnawałową. Zajmuje dużo miejsca, ponieważ jest rozłożona i nałożona na plastikową tackę, co uprzyjemnia aplikację, ponieważ nie pobrudzimy sobie zbytnio nią rąk, przez jej rozkładanie. Jest odpowiednio nasączona kremem i zabezpieczona przed wysuszeniem czy wypłynięciem substancji. Maskę nakładamy na okolice oczu i zostawiamy na 20 minut lub na całą noc dla lepszego efektu. Ja trzymałam ją trochę ponad 20 minut. Maska idealnie wpasowała się na mojej skórze. Bardzo dobrze się utrzymywała na swoim miejscu. Nie było mowy o jakimś zsuwaniu się z twarzy. Jest bardzo dobrze przylegająca. Moja skóra pod oczami nie jest jakoś szczególnie wymagająca, dlatego maska w zupełności mnie zadowala. Dodała mi witalności, blasku i nawilżenia. Efekt był naprawdę dobrze wyczuwalny następnego dnia.
    Iwona_C
    15 stycznia 2025 o 16:04
    Z pewnością lepiej się prezentuje niż działa. Robi to samo co maseczki za kilkanaście złotych.
    Zużyłam kilka tych masek, żadnej z nich nie kupiłam, wszystkie otrzymałam w boksach kosmetycznych. Stosowałam bo miałam, ale efekt jak dla mnie jest znikomy w stosunku do ceny i ładnego wyglądu maski. Maskę można nabyć w zestawie który zawiera dwie sztuki w jednym blistrze, oraz jako pojedynczą maskę do aplikacji. Produkt zapakowany jest w podłużną prostokątną saszetkę w białym kolorze z okienkiem przez które widać śliczną złotą maskę której faktura wygląda jak rybia łuska. Po otwarciu opakowania, z czym nie ma żadnych problemów ponieważ saszetka posiada boczne nacięcia, mamy dostęp do plastikowej tacki na której ulokowana została maska, dobrze nasączona żelowym bezbarwnym serum o niewyczuwalnym zapachu. Płat jest materiałowy i wygląda naprawdę imponująco ze względu na tą fakturę złotej łuski, jest miękki, jest przyjemny w dotyku i dobrze skrojony. Łatwo dopasować go do twarzy ale mimo tej miękkości podczas noszenia produktu czułam niewielki dyskomfort, takie delikatne uciskanie skóry. Płat jest wygodny w noszeniu, po aplikacji nic się nie odkleja i nie przesuwa, aż do momentu ściągnięcia cały czas pozostaje w miejscu nałożenia. Ja produkt na skórze trzymałam 20 minut, czyli tak jak zaleca producent. Po tym czasie płat był prawie suchy, ale nadal dobrze trzymał się skóry. Działanie maski nieco mi rozczarowało biorąc pod uwagę ilość substancji aktywnych, jej wygląd, no i oczywiście bardzo wysoką cenę. Zrobiła to co większość maseczek czyli wygładziła skórę, delikatnie ją rozpromieniła i sprawiła że spojrzenie nabrało świeżości. Niesamowite obietnice producenta na mojej skórze zupełnie nie miały miejsca. Nie narzekałam na poziom nawilżenia, skóra naprawdę prezentowała się bardzo ładnie i była delikatnie napięta, ale nie zauważyłam żadnego działania przeciwzmarszczkowego czy intensywnej regeneracji. Na dodatek efekt działania zniknął również szybko jak się pojawił. Skład jest przyjazny naszej skórze i napakowany wieloma substancjami aktywnymi: gliceryna, pro-witamina B5 alantoina, ekstrakt z aloesu, peptydy, kwas hialuronowy, ekstrakt fermentacji soli, wyciąg z trawy azjatyckiej, wyciąg z liści jemioły, alfa glukan, wielocukry, wyciąg z krwiściągu lekarskiego, ekstrakt z korzenia imbiru, wyciąg z kory cynamonowca. Podsumowując nie zachwyciła mnie ta maska. Wygląda pięknie, ma bogaty skład i dobrze się nosi, ale działanie jest bardzo delikatne i porównywalne z maseczkami za kilkanaście złotych. Na plus dobre nawilżenie i odświeżenie spojrzenia, jednak to zbyt mało tym sięgnęła po ten produkt ponownie.
    Zalety:
    • pięknie wyglądający, dobrze skrojony płat
    • dobre nasączenie maseczki
    • po aplikacji nie odkleja się
    • nie pozostawia kleistej warstwy
    • bobrze nawilża i ładnie rozpromienia skórę
    • wygładza i odświeża
    • bogaty skład
    • ładne opakowanie z widoczną maską
    Wady:
    • brak działania regeneracyjnego i przeciwzmarszczkowego
    • krótkotrwały efekt
    • wysoka cena
  • 6 stycznia 2025 o 21:53
    Jedynie bajer
    Używa od:próbka
    Jedynie gadżet, bajer aniżeli pielegnacja. Śmierdzi plastikiem/klejem, nie przylega dobrze, odkleja się co chwila. Nie robi praktycznie nic, nie warte ceny, która jest wysoka.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie