Maseczki w płachcie

Eveline Cosmetics Collagen Lifting Essence, Intensely Firming Face Mask Kolagenowa esencja napinająca 8 w1

• 30 listopada 2022 o 20:59
    Bajka:)
    Maseczkę kupuję gdy tylko pojawi się w Biedronce, potrafi kosztować wtedy ok 5 zł. Cena ta jest genialna w stosunku do jakości. Maska jest bardzo dobrze wycięta a tkanina jest mocno nasączona esencją. W trakcie nie spływa i nie kapie z brody:D Po aplikacji maski skóra jest mocno napięta, rewelacyjnie nawilżona i elastyczna. Nakładając tą maskę czuć efekt liftingu jak po zabiegu:) Sama przyjemność z jej używania!
  • 19 lipca 2022 o 16:56
    Dobra maska w płachcie
    Maseczka dobrze wycięta, mocno nasączona, dobrze przylega do twarzy. W opakowaniu pozostaje jeszcze sporo esencji, którą warto wykorzystać. Zapach bardzo delikatny. Po 20 minutach wklepujemy pozostałość esencji. Cera jest po niej nawilżona, odżywiona i zregenerowana. Fajna maska, warta zakupu i zastosowania.
  • 13 czerwca 2022 o 22:40
    Kolejna fenomenalna maska w płachcie, bazująca na azjatyckich recepturach pielęgnacyjnych.
    Używa od:próbka
    Maski kilka razy były dostępne w Biedronce za ok. 5 zł i mam nadzieję, że niedługo znowu wrócą bo kończy mi się ich zapas. Testowałam każdą i z każdej jestem mega zadowolona. Tutaj mamy maskę z kolagen, która jest silnie liftingująca i ma napinać skórę, a przeznaczona jest przede wszystkim do skóry dojrzałej i wrażliwej. Maski specjalnie dla Eveline wyprodukowano w Korei południowej a to dla mnie oznacza głównie skuteczność i idealną płachtę. I tak też jest! ;) Płachta jest dość cienka dobrze wycięta. Bardzo dobrze przylega do twarzy, otulając ją. Materiał nigdzie nie odstaje, nie odkleja się i nie zsuwa. Esencja ładnie pachnie. Materiał ocieka płynem, którego dużo zostaje też w opanowaniu. Po nałożeniu na ok. 20 minut zwykle wykonuje jeszcze masaż twarzy rollerem aby wspomóc wchłanianie płynu. Esencja szybko się wchłania, niemal od razu po zdjęciu płachty i nie pozostawia po sobie żadnego nieprzyjemnego uczucia lepkości. Skóra jest nawilżona, wydaje się być bardziej elastyczna, jędrna i napięta. Jak tu nie uwielbiać? ❤️
  • 24 marca 2022 o 23:19
    Super
    Maseczka ma dość fajne działanie nie podraznia nie uczula jest super zapakowana A w opakowaniu jest duża dawka konsystencji nie brakuje niczego fajne i nawilża cerę daje mały efekt spa domowego
  • 24 marca 2022 o 23:10
    Super nawilżenie! ❤️
    Kolejna maska z ampułkowej serii Eveline. :) Póki co używałam już kilku masek i z każdej byłam zadowolona. Tak jest i w tym przypadku. ZAPACH Moim zdaniem przyjemny. Delikatny i świeży. Przypomina mi trochę orzeźwiający zapach zielonej herbaty. WRAŻENIA / DZIAŁANIE Maska się bardzo łatwo rozkłada i dobrze dopasowuje do twarzy. Płachta ma odpowiedniej wielkości otwory. Dobrze przylega, nie odkleja się. Jest nieźle nasączona. W saszetce jest jeszcze sporo płynu, co mnie cieszy, bo lubię nakładać esencję również na szyję i dekolt. Maska świetnie odświeża. Skóra jest promienna i bardzo dobrze nawilżona. Gładka i miła w dotyku. Jest także lekko napięta. Efekt jest więc bardzo fajny. W sam raz przed wieczornym wyjściem. :) Co do działania przeciwzmarszczkowego, to jakoś szczególnie bym na to nie liczyła. ;) A to z tego względu, że cząsteczki kolagenu są zbyt duże i nie ma szans, aby przeniknęły przez skórę. Tworzą za to ochronną warstwę na skórze, zapobiegając wyparowywaniu z niej wody. Mi właśnie najbardziej zależało na nawilżeniu, więc jestem jak najbardziej zadowolona z działania tej maski. :) Trafi ona na moją listę ulubionych i z przyjemnością do niej wrócę. SKŁAD Całkiem fajny! :) Nie ma szkodliwych substancji, za to sporo dobroci. Mamy tu sporo rożnych naturalnych ekstraktów z: rumianku pospolitego, trzech gatunków orchidei, kory sosny nadmorskiej, aloesu, wierzby białej, bylicy princeps oraz ogórka. Do tego łagodząca alantoina i panthenol, a także betaina i hydrolizat kolagenu.
    Zalety:
    • super nawilżenie
    • wygładza
    • delikatnie napina skórę
    • dobrze wycięta płachta
    • odpowiednio nasączona
    • ładny zapach
    • przystępna cena
    • całkiem fajny skład

Zobacz także inne Maseczki w płachcie