Korektory pod oczy

Kobo Professional Eye Concealer (Korektor pod oczy)

dhajka
    18 marca 2024 o 12:42
    Lekki korektor z wygodnym aplikatorem, który umożliwia punktowe nakładanie produktu
    Lubię ten korektor bo jest lekki. Jednak w konsystencji jest zbyt wodnistą bo aplikacja zajmuje trochę czasu. Wydajność przez to oceniam tylko na 4 gwiazdki. Jestem posiadaczką suchej skóry. Ten korektor nie przesusza jej. Jest lekki w konsystencji. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wtapia. Jest to wielofunkcyjny korektor, który kryje, delikatnie rozświetla i wygładza skórę. Po nieprzespanej nocy i nie tylko pomaga mi zniwelować widoczność cieni pod oczami, które są moją zmorą. Zapewnia lekkie krycie. Posiada wygodny, precyzyjny aplikator. Umożliwia on punktowe nakładanie produktu na skórę.
    Leelo1
    19 marca 2022 o 18:23
    Oj nie
    Dziwny ten korektor. Kupiłam go latem, kiedy szukałam ciemniejszego koloru gdy byłam opalona. Zamawiałam przez internet, więc wzięłam niby najciemniejszy kolor 03 Sand. Bardzo się zdziwiłam, jak go otworzyłam i zobaczyłam bardzo jasny kolor. Nawet teraz kiedy jestem blada po zimie to nadal jest dla mnie za jasny. A dodam, że mam raczej jasną cerę. Co do samego korektora to brzydko wygląda pod oczami, bardzo się odznacza i robi maskę.
    Drogeria Natura
  • 14 lipca 2021 o 22:22
    Przyzwoity , lekki korektor
    Jestem posiadaczką koloru Nude. Korektor jest w tubce 10 ml z aplikatorem, który może , ale nie musi ułatwiać aplikację punktową produktu wokół oczu. Jesli chodzi o konsystencję, zaliczyłabym go do lekkiej ale dość kryjącej. Nie jest to produkt, który zmieni nasze oblicze, ale w mojej opinii , sprawdzi się do rozświetlenia skóry wokół oczu. Można go budować , a przypudrowany utrzyma się cały dzionek :)
    Zalety:
    • Lekkość , rozświetlenie , higieniczne opakowanie
    Wady:
    • Słabe krycie , ale tego nie oczekiwałam od tego produktu
    Drogeria Natura
  • 30 czerwca 2021 o 17:12
    Nie sprawdził się
    Korektor zakupiłam w momencie kiedy musiałam wstawać wcześnie rano i moje cienie pod oczami były bardziej widoczne. Już podczas aplikacji miałam wrażenie że się nie wtapia i ciężko go rozprowadzić. Nie zakrył moich cieni,raczej zrobił typowy efekt maski i cienie przebijające przez niego wyglądały tragicznie . Niestety wchodził w ,, zmarszczki" . Konsystencja zbyt wodnista.Nie kupię nigdy więcej.