Żele pod prysznic dla mężczyzn

Douglas Collection Men, 2 in 1 Hydro Body & Hair Shower Gel with Bamboo Extract & Sea Salt Żel pod prysznic i do ciała

• 28 sierpnia 2021 o 15:11
    Bardzo fajny żel
    Żel został kupiony w zestawie za 10 zł. Żel m bardzo ładny zapach, który utrzymuje się na ciele bardzo długo. Bardzo dobrze on myje i jest świetny na wyjazd mały i podręczny co wejdzie do kosmetyczki. Zalety: -cena -wydajność -ładny zapach Wady: -ciężka dostępność
  • 3 lipca 2021 o 22:09
    Całkiem przyjemny męski żel
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kosmetyki marki Douglas Men otrzymał mąż w prezencie,dezodorant niestety się nie sprawdził natomiast żel pod prysznic jest całkiem niezły. Moja męska część domu na szczęście dla mnie ;D i dla nich ;) nie ma żadnych uczuleń,podrażnień,alergii czy skór atopowych,także płyny z sls czy innymi składnikami nie zrobią nam krzywdy. Opakowanie to miękka elastyczna tubka o pojemności 100 ml,idealna na sezon urlopowy,grafika w kolorach szarości z pomarańczową wstawką,wygodne zamknięcie na zatrzask. Żel jest w kolorze zielonym transparentnym,bardzo dobrze się pieni i myje,podczas prysznica orzeźwia swoich zapachem oraz aromatem wypełnia łazienkę,zapach utrzymuje się nawet kilka godzin po myciu na skórze,ja oczywiście też musiałam przetestować “próbkę” na babskiej skórze ;) i faktycznie podzielam zdanie męża,żel jest idealny na krótki urlop ale bardziej weekendowy bo wydajność jest kiepska,musiałam sporo zużyć produktu aby całkowicie się nim umyć. Podsumowując,fajny produkt ale w moim mieście po pierwsze nie ma Douglasa,na stronie internetowej sklepu też nie mogłam go znaleźć jako pojedynczej sztuki,jedynie dostępny w wersji Travel Size,także to było jednorazowe spotkanie.
    Zalety:
    • żelowa konsystencja
    • kolor zielony transparentny
    • dobrze się pieni
    • ładny odświeżający męski zapach
    • oczyszcza,odświeża
    • skóra nie jest przesuszona ale nie ma też działania pielęgnacyjnego
    • zapach utrzymuje się na ciele około 2 godzin
    • łatwo się spłukuje