Serum do twarzy

Pure Plant Serum nawilżające do każdego rodzaju skóry

zuza_st
    6 stycznia 2022 o 5:30
    MASAKRA
    Najgorsze serum, jakie kiedykolwiek miałam. Nadaje się tylko do pięt. Nie nawilża, jedynie zapycha. Uczucie na twarzy bardzo nieprzyjemne, nie wchłania się, tylko wyciera w poduszkę.
  • 17 października 2021 o 15:26
    Masakra
    Tragiczny kosmetyk, po tym co wyszło na światło dzienne z ‚twórcą’ marki (który obecnie siedzi w więzieniu), wszystko mi się składa w całość. Na pewno już nie kupię nic od kogoś, kto podaje się za kosmetologa, tworzy kosmetyki, a ma wykształcenie zawodowe. To nie powinno mieć miejsca. Ostrzegam!
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Ta cała marka to jedno, wielkie nieporozumienie
  • 12 sierpnia 2021 o 19:02
    O co chodzi z tym…
    Po miesiącu stosowania stwierdzam ze nie jestem w stanie sie do tego przyzwyczaić.. dawalam temu serum tyle szans, stosowalam na rozne sposoby (na czysta twarz pod krem, na twarz po toniku, pod maske algowa z bielendy) i mam dosc. Tak tępej konsystencji dawno nie spotkałam. Stwierdzilam, ze jesli ma działac to przeboleje, ale nie dosc ze kasa w bloto to jeszcze zapchalo mnie niemilosiernie.. nie jestem fanka wyrzucania produktow wiec zuzyje moze do rak albo stop.. ogolnie za taka cene zdecydowanie odradzam, zwlaszcza dla osob ktore maja mieszana/tlusta cere.. i brak cierpliwosci do rownomiernego nalozenia tej dziwnej mazi : (
    Zalety:
    • Ladny kolor buteleczki
    Wady:
    • Brak zatyczki..
    • Okropna konsystencja
    • Zapchanie i pojawienie sie stanow zapalnych
    Wixi00
    2 sierpnia 2021 o 19:07
    Hit nad hitami!!
    Moim zdaniem to najlepsze serum jakie miałam. Mam problematyczną cerę, dlatego szukałam czegoś co sprosta zadaniu:) i jestem miłe zaskoczona. Domyślam się skąd tyle negatywnych komentarzy… i raczej nie wynika to z faktu że serum się nie sprawdziło, tylko z tego że hejterzy postanowili oprócz yt odwiedzić też wizaż. W każdym razie ja przetestowałam i całym serduszkiem polecam, Jedyny minus jak dla mnie to cena
    Zalety:
    • świetnie nawilża
    • łagodzi trądzik
    • nie uczula
    • wydaje
    • tylko i wyłącznie naturalne składniki
  • 23 lipca 2021 o 20:27
    Nie polecam! Uważajcie
    Namówiła mnie znajoma - jak bardzo żałuję. Dawno takiego dziadostwa nie widziałam. Serum przychodzi wrzucone w karton na "odwal się" - ani zabezpieczenia, ani kartonowego opakowania nic... Ja przepraszam bardzo, może się mylę ale wypadałoby przy kosmetyku za takie pieniądze zadbać o podstawy. Nie ma daty produkcji- skąd mam wiedziec od kiedy liczy się te 18 msc? Nie wiem jakim cudem ten CUD BAJECZKA jest dopuszczony do sprzedaży. Może sanepid powinien się zainteresować? Teraz konkrety - rozsmarować się tego nie da...konsystencja na skórze "tępa" do tego w żółtym, barwiącym skóre kolorze. OSTRZEGAM.
    Zalety:
    • NIC
    Wady:
    • Brak zatyczki
    • Brak kartonika
    • Brak daty produkcji
    • Zupełnie inna konsystencja i kolor niż opisywane i pokazywane przez Pana ''eksperta''