Wszystkie składniki:
peachy calcium aluminium borosilicate, ci 77891 (titanium dioxide), dimethicone, cyclopentasiloxane, mica, alumina, pentaerythrityl tetraisostearate, octyldodecanol, ci 45410, ci 77491, tin oxide (ci 77861), polysilicone-11. juicy talc, ci 73360, copernicia cerifera (carnauba) wax, isopropyl palmitate, alumina, triethoxycaprylylsilane, isostearyl isostearate, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract. pink babe talc, ci 15850, isopropyl palmitate, copernicia cerifera (carnauba) wax, isostearyl isostearate, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract. adios talc, ci 77499, synthetic florphlogopide, ci 77491, aluminum hydroxide, aluminium starch octenylsuccinate, magnesium stearate, zea mays (corn) starch, polyvinyl alcohol, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, glycerin, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, silica dimethyl silylate, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract. kendall talc, ci 77891 (titanium dioxide), ci 77491, copernicia cerifera (carnauba) wax, ci 77499, ci 77492, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, ci 45430, caprylic/capric triglyceride, triethoxycaprylylsilane, octyldodecanol, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract. hasta la vista talc, ci 77891 (titanium dioxide), copernicia cerifera (carnauba) wax, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, ci 77492, ci 77491, ci 77499, caprylic/capric triglyceride, triethoxycaprylylsilane, octyldodecanol, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract. boss bitch mica, dimethicone, ci 77491, ci 77891 (titanium dioxide), cyclopentasiloxane, pentaerythrityl tetraisostearate, octyldodecanol, polysilicone-11, tin oxide (ci 77861).