Kremy uniwersalne

Apis Professional, Sekret Młodości, Krem wypełniająco-napinający z kompleksem Linefill

APIS Secret of Youth Krem Wypełniająco-Napinający 100ml
Apis Professional Krem wypełniająco-napinający z kompleksem Linefill - Professional Secret Of Youth Filling And Tensing Cream With Linefill Tm Formula
Pachnidelko
Apis Secret Of Youth

• 5 lipca 2022 o 12:09
    Produkt z cyklu "Nie wrócę"
    Krem delikatnie, ładnie pachnie. Opakowanie prezentuje się świetnie. Pompka dozuje małą ilość produktu. Według mnie to plus. Nie zauważyłam żadnej poprawy w mojej cerze ani napięcia- tak jak obiecuje producent. Krem ma rzadką, dość wodnistą konsystencję. Dobrze się rozprowadza. Z początku używałam go na dzień, ale niestety każdy podkład bardzo szyko się na nim wyświecał i przez to trwałość nie była zbyt dobra. Potem zaczęłam go stosować na wieczómr. I tak się sprawdzał. Nie podrażnia. Nie wrócę do niego, bo mnie nie zachwycił. Ale nie jest zły. Jest bardzo wydajny.
  • 2 grudnia 2021 o 17:38
    Delikatna, nawilżona i napięta
    Zalety:
    • Moja skóra po tym kremie jest bardzo delikatna, miękka i napieta a dodatkowo bardzo nawilżona. Po ciąży moja twarz była pozbawiona elastycznosci I nawilżenia, była bardzo sucha i szorstka, juz po tygodniu używania tego kremu zauważyłam roznice. Dodatkowym plusem jest ze krem jest delikatny nie jest tlusty , szybko sie wchlaniai nie pozostawia tlustej powłoki