Suche szampony

Radical Suchy szampon do włosów cienkich i delikatnych `Mega objętość`

• 6 lipca 2023 o 15:15
    NIe do końca się sprawdził, wypróbowałam już lepsze suche szampony, ten jest mało wydajny i nie nadaje objętości włosom
    Mam włosy cienkie i przetłuszczające się. Odcień średni blond. Używam suchych szamponów dosyć regularnie, przeciętnie 1x w tygodniu. Zazwyczaj myję włosy co drugi dzień (kiedyś myłam codziennie ale moje włosy nie najlepiej to zniosły, bardzo się przetłuszczały, sporo też zaczęło wypadać). Suchy szampon używam kolejnego dnia po myciu włosów, kiedy są już one oklapnięte. Ten suchy szampon jest przeciętny. Lepiej mi się sprawdziły nawet te od Isany. Szampon słabo odświeża włosy, nie nadaje im objętości, nie unosi włosów od skóry głowy. Co najgorsze zostawia mocny biały osad na włosach. Jestem blondynką i słabo to wyglądało na moich jasnych włosach, nie mogę sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać na ciemniejszych kosmykach. Musiałam nieźle się napracować, żeby usunąć ten osad.
    Zalety:
    • jedynie niska cena, ale biorac pod uwagę, że produkt nie jest najlepszy, to wolę kupić coś nieco droższego i lepszego
    Wady:
    • zostawia mocny biały osad na włosach
    • mało wydajne opakowanie, korzystam tylko 1x w tygodniu, inne suche szampony starczały mi nawet na rok, ten skończył się po 4 miesiącach
    • nie nadaje objętości, nie unosi włosów
    • kiepsko odświeża
  • 23 maja 2023 o 20:10
    Super
    Mam włosy długie za łopatki, dosyć cienkie, proste, powinnam myć codziennie lub co 2gi dzień no ale czasami mi się nie chce i po to mam ten szampon Radical. Szampon kupiłam w celu odświeżania włosów między myciami i nadania objętości. Szampon jest świetny, wszystko co ma robić robić, do tego nie powoduje swędzenia głowy czy jakiegoś pieczenia co niektóre suche szampony robią. Tak jak jest napisane na opakowaniu XXL to tak jest.

Zobacz także inne Suche szampony