Toniki i hydrolaty

4 na 51 opinię

Edith14
    30 stycznia 2023 o 18:26
    Spełnia obietnice producenta
    Butelka o pojemności 200 ml z dość minimalną szatą graficzną. Korek z opcją klika open close. Konsystencja jest dość gęsta, trochę olejkowa. Tonik przy pierwszej próbie trochę mnie zniechęcił i odłożyłam go do szafki, ale ze względu na jego właściwości postanowiłam dać mu kolejną szansę. Konsystencja jest dość tłusta przez co tonik zostawia lepiącą warstwę na twarzy ,a ja niestety tego nie lubię.Z czasem się przyzwyczaiłam ale na pewno nie zostanie on moim ulubieńcem. Dość długo się wchłania. Zapach jest bardzo delikatny prawie nie wyczuwalny, ale trochę sztuczny. Tonik mimo tych minusów ma całkiem dobre działanie i naturalny skład. Dobrze oczyszcza, nawilża, regeneruje i dzięki niemu skóra wygląda na bardziej promienną. Ja mam cerę mieszaną w kierunku tłustej i wolę lżejsze konsystencję,mimo to produkt mnie nie zapycha i myślę że mógłby być świetny dla cery suchej. Jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza
    • Nawilża
    • Dodaje blasku
    • Dobry skład
    Wady:
    • Tłusta konsystencja
    • Zostawia lepiącą warstwę
    • Długo się wchłania
    • Dość wysoka cena