Odżywki do włosów

OnlyBio Hair of the Day, Odżywka proteinowa do każdej porowatości włosa

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 października 2024 o 15:59
    Jedna z moich ulubionych odżywek proteinowych
    Odżywka ma przepiękny, elegancki zapach, który uwielbiam. Zamknięta jest w plastikowym opakowaniu - tubce o estetycznej szacie graficznej, także eleganckiej. Produkt jest zgodny z metodą Curly Girl (CG) oraz wegański. Nie zawiera silikonów, Itchy M’s, szkodliwych alkoholi ani gliceryny. W składzie znajdują się hydrolizowane proteiny pochodzenia roślinnego, takie jak proteiny ryżowe, owsiane, z groszku oraz warzywne. Moje cienkie, wysokoporowate włosy wyjątkowo dobrze reagują na tę odżywkę. Dodaje im objętości, lekkości oraz zdrowego blasku. Po jej użyciu włosy nie są ani szorstkie, ani spuszone, a dodatkowe zastosowanie odżywki emolientowej nie jest konieczne.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 16 czerwca 2024 o 11:18
    OnlyBio jak zawsze pozytywnie zaskakuje
    Bardzo lubię produkty do włosów marki OnlyBio i często po nie sięgam. Tym razem przetestowałam odżywkę proteinową , która okazała się całkiem dobrym produktem . Moje włosy są długie , średnioporowate, lekko plączące się na końcach . Po tej odżywce moje włosy są sypkie , lśniące i łatwiej się rozczesują. Do tego całkiem ładnie pachnie .
    Nike_88
    10 czerwca 2024 o 12:39
    Bardzo fajna odżywka proteinowa
    Odżywka proteinowa o dobrym, naturalnym składzie. Wegańska, jeśli komuś to robi różnicę. Bardzo mi się spodobała, ma ładny zapach, odpowiednią konsystencję (nie za rzadką i nie za gęstą) - łatwo ją wydobyć z opakowania i po nałożeniu nie spływała z włosów. Mam włosy średnioporowate w kierunku niskoporów, cienkie i długie. Odżywka Onlybio bardzo dobrze sobie radziła z nimi, więc pewnie będę do niej wracać, bo cenowo wypada również całkiem nieźle. Polecam!
    Zalety:
    • skład
    • efekty
    Wady:
    • nie zauważyłam nic, do czego można by było się przyczepić :)
    patt_19
    25 kwietnia 2024 o 19:49
    Mój proteinowy hit
    Seria masek do włosów Hair of the day to moje odkrycie. Uwielbiam to, że produkty z tej serii mają opisane PEH i można stworzyć tymi produktami całą, niezbędną pielęgnację. Zdradzę, że to od tych masek zaczynałam ponad rok temu, naukę składników PEH. Produkty z tej serii nauczyły mnie jak prowadzić pielęgnację PEH. Nie będę ukrywać, że odżywka (określam ją jako maska) ta to jeden z moich włosowych hitów. Czym się wyróżnia? ❤️ Opakowanie - maska zamknięta jest w tubce, z której dobrze wydobywa się produkt. Ma ładny design, czarny, klasyczny. ❤️ Konsystencja - ma przyjemną, gęstawą konsystencję, która nie spływa z włosów i dobrze się nakłada. ❤️ Zapach - przypomina mi trochę perfumy. Bardzo przyjemny, ale nie utrzymuje się na włosach. ❤️ Skład - maska oparta jest na roślinnych proteinach. Ma ich dość sporo w składzie. Skład jest krótki i ciekawy. ❤️ Działanie - moje niskoporowate włosy różnie reagują na proteiny. Natomiast ta maska wpływa na moje włosy rewelacyjnie. Jest to moja ulubiona, czysto proteinowa maska. Pozostawia sypkie i gładkie włosy, które się nie elektryzują. Włosy są po niej zregenerowane i odciążone. Świetnie także współpracuje z innymi maskami. Można po niej nałożyć emolienty czy też humektanty i włosy nadal są fajne w dotyku, a efekt maski proteinowej nie zostaje zdominowany. Z czystym sumieniem polecam osobom z włosami niskoporowatymi. Niestety nie wiem jaki jest jej wpływ na inne porowatości.
  • 23 kwietnia 2024 o 22:18
    Zdecydowanie pomaga regenerować moje włosy
    Równowade PEH zawdzięczam dobrą kondycję włosów mimo częstego farbowania włosów n jasny kolor. Przez ostatnie tygodnie używałam tej odżywki w pierwszym etapie mycia. Zdecydowanie wzmacnia moje włosy, wygładza, pomaga naprawiać ubytki i wygładza je. Do tego jest wydajna, niedroga i dobrze pachnie. Po wyschnięciu włosy są gładkie, dociążone. Jestem zadowolona. Pasuje moim niskiporom bardzo. Kupilam w zestawie z maską i szamponem za niecałe 30 zł, to byla prawdziwa okazja. Polecam
    Zalety:
    • regeneruje
    • dociąża
    • wygładza