Szampony dla dzieci

hairstore.pl
Yope Szampon dla Dzieci Łatwe Mycie 300ml

• 5 kwietnia 2023 o 8:21
    Najlepszy!
    Mycie włosów u mojego dziecka to był istny koszmar. Mimo zapewnień producentów różnych szamponów zawsze szczypały w oczy. Postanowiłam zakupić szampon Yope. Ma bardzo dobry skład, a moje dziecko ma suchą, wrażliwą skórę wiec jest to dla mnie bardzo ważne. I jestem bardzo miło zaskoczona. Szampon jeżeli się dostanie do oczu to nie szczypie. Konsystencja jest odpowiednia, ani rzadka ani gęsta, taka w sam raz i do tego dobrze się pieni. Włosy po umyciu są nawilżone, błyszczące, przyjemne w dotyku. Butelka z pompką jest bardzo wygodna. Do tego szapomn jest bardzo wydajny. Na ogromy plus zasługuje zapach, który utrzymuje się na włosach kilka dni (myjemy co 3-4 dni głowę i do tego czasu włosy pachną). Zapach jest bardzo przyjemny, słodki ale nie przesłodzony. Na uwagę zasługuje grafika na butelce, która podoba się dzieciom ale i mi :) jest wesoła, kolorowa, przyjemna dla oka.
    Zalety:
    • nie szczypie w oczy,
    • dobrze się pieni,
    • wydajny,
    • pięknie, dlugo pachnie,
  • 23 grudnia 2022 o 22:39
    Sztosik
    Ten szampon to sztos wśród szamponów dziecięcych. Ma świetny skład, jest bardzo delikatny, świetnie się pieni, super rozprowadza, a zapach... utrzymuję się przez kilka kolejnych dni na włosach! Jest to pierwszy szampon, który tak długo potrafi utrzymać zapach na włosach. Dzięki opakowaniu z pompką aplikacja jest banalnie prosta, nie mam zastrzeżeń do pompki, działa i się nie zacina. Po umyciu włosy sa miękkie i łatwo się je rozczesuje. Szampon nie szczypie dzieci w oczy, nie podrażnia skóry głowy. Dobrze się spłukuje, mimo dużej ilości piany. Polecam z czystym sercem.
    ama09
    2 października 2022 o 9:01
    Ciasteczko do schrupania
    Marka Yope słynie z przepięknych zapachów i tutaj jest tak samo. To co określa ten produkt to cudowny, słodki zapach - w samraz do schrupania. Czuć go jeszcze długo po umyciu włosów. Podoba mi się opakowanie kosmetyku bo jest z pompką dzięki czemu łatwo i szybko nabrać odpowiednią ilość do mycia włosów dziecka. Szampon bardzo dobrze się pieni a po użyciu włosy są miękkie i przyjemne. Kosmetyk spełnia swoją rolę- jestem zadowolona.
    Zalety:
    Wady:
    • Skład
    • Dostępność
  • 13 maja 2022 o 21:17
    Cudowny słodki zapach ciasteczek i dużo dużo delikatnej piany - przewaga humektantów i protein - czasami włosy potrzebują po nim dociążenia
    Szampon kupiłyśmy z córeczką po tym, jak zakochałyśmy się w sprayu do rozczesywania włosów. Odpowiada za to cudowny słodki zapach ciasteczek, przeuroczy miś na etykiecie oraz działanie. W szamponie spodziewałyśmy się tego samego i nie zawiodłyśmy się. Opakowanie z pompką działa bez zarzutu. Szampon jest bardzo wydajny. Nauczyłyśmy się spieniać w kubeczku jedną pompkę i tyle wystarcza, bo szampon generuje bardzo dużo delikatnej piany. Rzeczywiście łatwo się spłukuje, nie szczypie w oczy i nie podrażnia skóry głowy. Co do działania na włosy, u mojej córeczki, która ma cienkie i delikatne włosy, czasami lekko je puszy i wtedy jest większy problem z rozczesaniem. W takie dni musimy je dociążyć jakąś emolientową odżywką bez spłukiwania. Jednak w większości proteinowo-humektantowy skład jej służy. W tandemie ze sprayem z tej samej linii pachnie po kąpieli jak ciasteczko do schrupania :)
    Zalety:
    • praktyczne opakowanie z pompką
    • dobrze się spienia
    • nie szczypie w oczy
    • łatwo się spłukuje
    • nie podrażnia skóry głowy
    • dobry stosunek jakości i wydajności do ceny
    • produkt wegański
    Wady:
    • bardzo intensywny słodki zapach
    • może brakować trochę równowagi PEH - czasami włosy potrzebują po nim dociążenia odżywką emolientową