Kremy i maski do rąk

Biotaniqe Regenerujący krem do rąk

• 4 kwietnia 2025 o 7:17
    Ratunek dla moich dłoni
    Jestem w wielkim szoku, że zwykły krem do rąk z niskiej półki cenowej tak zregenerował mi dłonie. Moje dłonie po zimie błagały o ratunek. Miałam bardzo mocno wysuszone i wręcz popękane dłonie. Żadne kremy, esencje nie dawały już rady. Jestem bardzo wymagająca jeżeli chodzi o produkty do dłoni. Zależy mi żeby krem był bardzo nawilżający i regenerujący ale jednocześnie się nie lepił, nie kleił i szybko wchłaniał. I taki właśnie jest Biotaniqe z gliceryną i alantoiną. Krem wchłania się ekspresowo. Po wchłonięciu nic się do dłoni nie przykleja. Krem pozostawia przyjemne i komfortowe uczucie. Dłonie mają ukojenie, nie są suche. Na dłoniach pozostawiona jest cieniutka okluzyjna warstwa, która nie przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu. Jestem zaskoczona działaniem kremu za 7 zł. Dzięki niemu zniknęły mi pęknięcia na skórze dłoni, pozbyłam się suchych skórek, zniwelowałam uczucie ściągnięcia. Zostaje ze mną na dłużej.
    Saiph23
    29 marca 2025 o 13:42
    Klasyczny krem do rąk - bezpieczny wybór
    Jest bezpiecznym wyborem jeśli nie chcemy długo wybierać jaki kupić krem do rąk, ostatnio w dwa dni uratował moje ręce, które były przesuszone. Opakowanie "normalnie" zamyka się po dłuższym czasie używania, co było minusem przy stosowaniu innych kremów do rąk. Często po dłuższym stosowaniu opakowanie nie chciało się do końca zamknąć, tu nie ma tego problemu.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • zostawia delikatną przyjemną, cienką warstwę na skórze
    • ładnie pachnie
    • dobrze wykonane opakowanie
    • dobre nawilżenie
    • przyjemna konsystencja
    • treściwy krem
    • wydajny
    Aggi92
    27 listopada 2024 o 22:10
    Dobry krem
    Ładny lecz nie przytłaczający zapach kwiatowy, średnia konsystencja. Nie jest to gęsty, tłusty krem jak neutrogena. Krem do stosowania na codzień. Producent nieco przesadził, nie jest to produkt do bardzo suchej skóry
    Zalety:
    • lekki, nie pozostawia grubej tłustej warstwy
    • regularnie stosowany nawilża skórę
    • ładny zapach
    Wady:
    • brak?
    • Może jednak nie jest dla bardzo suchej skóry, opis przesadzony
  • 21 kwietnia 2024 o 22:26
    Wygładza, natłuszcza i pięknie pachnie
    Kończę już drugie opakowanie. Krem mnie po prostu zachwycił. Zapach kosmetyku jest przepiękny- intensywny, kwiatowy, z jakąś dyskretną, słodką nutą. Zapach oceniam na duży, duży plus. Świetna jest również konsystencja. Krem jest dosyć gęsty, treściwy i bogaty. Wspaniale nawilża i dobrze natłuszcza. Z tego powodu jest idealny do stosowania jesienią i zima. Z drugiej zaś strony, krem szybko się wchłania i nie pozostawia na dłoniach uczucia lepkości. Przyjemnie się używa tego kremu. Jest on wydajny, stosunkowo niedrogi i łatwo dostępny. Ja kupuję go w Rossmannie. Jest to moje odkrycie, idealny krem do suchych, spierzchniętych dłoni, które potrzebują nawilżenia i regeneracji. Daję pięć gwiazdek i jak najbardziej polecam wypróbować.
  • 20 grudnia 2023 o 11:27
    Przyjemna pielęgnacja rąk
    plusy: + przyjemny kwiatowy zapach + gęsta konsystencja + w miarę dobrze nawilża + wygładza + nietłusty minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - bardzo niska dostępność + wygodne opakowanie