Tusze i tinty do brwi

Maybelline New York Express Brow Drama Mascara Żel modelujący do brwi

• 21 maja 2023 o 10:58
    Dobry!
    To jest najlepszy żel jaki miałam! Żel bardzo mocno utrwala włosy nawet zima nie straszna mu czapka. Kolor jaki posiadam to soft brown jest to neutralny kolor idealny dla blondynek. Bardzo podoba mi się szczoteczka gdyż aplikator ma dwie różnej wielkości włoski jedna strona do nałożenia żelu a druga strona do wyczesania. Brwi wyglądają bardzo naturalnie. Minusem tego żelu jest cena bo z tego co pamietam kosztuje około 40zł ale jest bardzo wydajny!
    lergie
    23 października 2022 o 18:05
    Świetna maskara do brwi!
    Maxineczka nie bez powodu tyle razy polecała tego gagatka - jest rewelacyjny! Choć na niektórych zdjęciach produktowych widzimy prostą szczoteczkę, to jednak w produkcie obecnie trafiamy na dość nietypowy kształt - jest jak w maskarach podkręcających, lekki łuk, a ten łuk ma jakby dłuższe włoski, a reszta szczoteczki ma malutkie. Ogólnie jest to zgrabna, niesilikonowa szczoteczka, która dozuje odpowiednią ilość tuszu. Wśród moich wszelakich tuszy do brwi, Maybelline Express Brow faktycznie wydaje się na spory produkt Wielkością przypomina maskarę do brwi od Deborah, zaś samo opakowanie, gdzie mamy kwadratowy dół i okrągłą skuwkę - tusz do rzęs Great Lash, który był zielono-różowy i to raczej już muzealny produkt ;) Pojemnościowo też jest całkiem nieźle - 7,6ml. Jak już wspomniałam, formuła tuszu jest dość żelowa, wyważona, raczej bez fiber-włosków, sam kolor, który szczoteczka dozuje idealnie. Nic się nie rozmazuje (co jest np. wielkim minusem tuszy Eveline), wszystko ładnie pokryte i utrwalone. Tusz wytrzymał nawet deszcz i w sumie jest całkiem porządny co do utrzymania włosków na dłuuugo. Na razie nie potrzebuję przeźroczystej wersji, ale mam oba dostępne kolory - medium brown i dark brown, i oba paradoksalnie lubię i pasują mi. W sumie to pod kątem "ciemności" są takie same, różnią się tylko odcieniem. Dark brown jest zdecydowanie bardziej zgaszony, gdzie medium brown nieco cieplejszy (ale nie rudy!). Oba kolory prezentują się naturalnie. Tusz nie kruszy się, nie skleja włosków i naprawdę świetnie się utrzymuje. Co do ceny - w necie oczywiście taniej, ja swoją pierwszą sztukę upolowałam na Zalando za ok. 20-22zł (już nie pamiętam), ale poczyniłam zapasy w Rossku po 12,79, gdy był na wyprzedaży (niestety). Godny polecenia! :)
    Zalety:
    • Kolory (i do wyboru także transparentny)
    • Szczoteczka, która fajnie rozczesuje i pokrywa włoski produktem
    • Ciekawy kształt szczoteczki
    • Trwałość (!)
    • Pojemność
    • Dostępność +/-
    Wady:
    • Jedyne do czego mogę i muszę się przyczepić to to, że produkt nie jest zabezpieczony, więc kupno stacjonarnie wiąże się z ryzykiem wcześniejszego otwarcia...
    • Wycofywany z Rossmanna
  • 21 czerwca 2022 o 15:18
    dobrze zrównoważony
    Tak się zdarzyło, że to był mój pierwszy produkt do modelowania brwi i od razu strzał w dziesiątkę. Ja mam - choć już końcówkę żelu bezbarwnego i uważam, że jest to produkt idealny. Podkreśla, usztywnia ale w naturalny sposób włoski, dzięki czemu wyglądają naturalnie, ale są okiełznane. Precyzyjny aplikator bardzo ułatwia życie powodując, że nawet początkujący super sobie poradzi z wymodelowaniem swoich brwi.
    Zalety:
    • utrwalanie
    • efekt
    Pani_D
    18 maja 2022 o 14:51
    Żel koloryzujący
    Na wstępie powiem że zamówiłam ten produkt z drogerii internetowej ponieważ stacjonarnie nie mogłam go nigdzie dorwać. I w sumie dobrze że tak się stało bo w internecie jest on o połowę tańszy. Ehhh te drogerie stacjonarne i ich ceny.... Postanowiłam zamówić odcień Dark Brown i jest to bardzo ciemny,chłodny brąz, na pewno nie ma w nim ani trochę ciepłych/ rudych tonów. Odcień na pewno dla dziewczyn z włosami koloru ciemnego brązu lub czarnego. Wiem że aktualnie są dostępne tylko 3 odcienie, Transparentny, Medium Brown oraz Dark Brown. Opakowanie jest okej, małe, poręczne. Jednak mam dziwne wrażenie że tego produktu jest tam mało bo mam uczucie suchości jak wkładam i wykładam szczoteczkę. Szczoteczka, szczoteczka ma dziwny kształt ale się sprawdza. Jednak ja bym wolała zwykła, prosta szczoteczkę. Nabiera się na nią mało produktu ale dla mnie to na plus ponieważ wolę sobie dokładać produkt stopniowo. Jeśli chodzi o działanie tego żelu to tak. Żel dobrze utrwala brwi jednocześnie nie powoduje ich sklejania, wyglądają bardzo naturalnie i ładnie do tego są utrwalone przez cały dzień. Do tego koloryzuje brwi, nadaje im delikatnego kolorku, wygląda to bardzo naturalnie, nie przerysowanie ani nie sztucznie. Moim zdaniem to dobry produkt. Ponieważ wygląda naturalnie na brwiach i dobrze utrwala. Edit : zużyłam już prawie ten żel w całości, zamówiłam nowe opakowanie tylko teraz wybrałam odcień Medium Brown który jest trochę jaśniejszy od Dark Brown ale dalej to chłodny brąz, nie ma w nim rudości. W załączniku dodaje zdjęcie porównanie tych dwóch kolorków.
  • 26 kwietnia 2022 o 18:53
    dobry żel
    ten żel jest naprawde swietny nie dosc , ze trzyma wloski do momentu az zmyje makijaz to dodatkowo ma piekny kolor nie matowi brwi , brwi wygladaja na pelne blasku ale sie nie swieca tylko wygladaja bardzo aturalnie i ladnie .Mozna z tym zelem zrobic wszystko albo piekne delikatne brwi na co dzien albo mocne podkreslenie na wieksze wyjscia, polecam z calego serca wart jest swojej ceny a w dodatku jest mega wydajny i precyzyjnie czeszcze i maluje wszystkie brwi sprawia ze brwi sa na swoim miejscu przez caly dzien ;)

Zobacz także inne Tusze i tinty do brwi