Dezodoranty i antyperspiranty

Greendoor Deo Creme Dezodorant w kremie bez soli glinu

• 27 kwietnia 2024 o 14:50
    Naturalny dezodorant w kremie
    Naturalne dezodorant w kremie GreenDoor to świetny naturalny produkt kosmetyczny, antyperspirant. Szerokie odkręcane pudełko ułatwia aplikację odpowiedniej ilości produktu kropka nakłada się go opuszkami palców smarując pachy. Jest to gęsty treściwy krem w kolorze białym. Można go stosować bezpośrednio po goleniu Nie szczypie ,nie podrażnia, nie uczula ,a wręcz przeciwnie łagodzi wszelkiego rodzaju podrażnienia. GREENDOOR Deo Creme, dzięki specjalnej mieszance idealnie dobranych naturalnych substancji, to skuteczny i równocześnie pielęgnujący dezodorant w kremie. Dzięki naturalnie antybakteryjnej formule, GREENDOOR niezawodnie zapobiega powstawaniu nieprzyjemnego zapachu potu. Kosztuje około 30 do 40 zł to zakupienia w drogeriach internetowych i innych miejscach w internecie. Stacjonarnie do dostania dość trudny. Polecam wszystkim którzy lubią tego rodzaju formułę antyperspirantu
    Zalety:
    • Chroni przed potem zapobiega podrażnieniom łagodzi
    Wady:
  • 13 listopada 2021 o 15:15
    HIT NAD HITAMI!!!
    co do naturalnych kosmetyków, a zwłaszcza de(z)odorantów jestem bardzo ostrożna – super, że jak najlepsze składy, ale z uwagi na czyste ekstrakty mogą bardziej uczulać, a co do dezodorantów ile razy coś miałam czy to znane (np. Dove bez alkoholu i soli glinu, chociaż zupełnie mi na tym drugim nie zależy — dezodorant ma DZIAŁAĆ), czy firmy krzak (ja nie znam, ale chyba w USA znana firma Lafe's uraczyła mnie chyba samą wodą w spryskiwaczu za $7...) — tyle razy nie działały, więc już lepiej w ogóle nic nie produkować, nie śmiecić, nie kupować i nic nie używać, jak ma się tak czy tak śmierdzieć. przynajmniej lepiej i dla środowiska i organizmu... do tego też byłam nastawiona trochę z rezerwą, bo biały i tłustawy krem wróżył ubraniom jak najgorzej (a miałam złe przygody z rexonami). równocześnie dostałam ten bezzapachowy z Czterech Szpaków, okazał się fajny, więc i z tym zaryzykowałam. no i... uprzedzenia w tym przypadku okazały się mylne i chcę ogłosić wszem wobec, że ten dezodorant to czyste ZŁOTO! ❤️ pięknie pachnie, tak delikatnie pudrowo jak wiele dziecięcych kosmetyków, wbrew pozorom nie brudzi ani trochę (!!!) i DZIAŁA. moim zdaniem też uspokaja wydzielanie potu, nie mam dzięki niemu mokrych pach, a suche czy lekko wilgotne. skład jest super!!! na mnie działa też BARDZO długo – robiłam testy, działa też przez noc i po niej – np. w całonocnym locie nie musiałam się mordować w maleńkim WC wieczorem i rano czy na lotnisku, czego nie znoszę. przy innych zawsze po nocy śmierdziałam, choć deklarowały działanie 24, 48 czy, o zgrozo, działanie 72h. ktoś powinien to zgłaszać i wytaczać im za te klamstwa procesy (ktoś gdzieś widział jakąś inną recenzję tych obiecywaczy? no właśnie, przeciwnie!) — a też wcale nie pocę się jakoś strasznie. temu nie mam nic do zarzucenia, a i koszty są w przeliczeniu znikome – kosztuje 7.70-7.95 euro, ale... JAKĄ ON MA WYDAJNOŚĆ!!! dostałam go trochę już używanego w styczniu 2020, znajoma wyprowadzała się i zostawiała kosmetyki. i co? kończy się 2021, zaraz miną 2 lata, a ja go ciągle mam, używam i pewnie będę używać jeszcze długo, bo wciąż jest go w opakowaniu dość sporo — a na raz wystarczy naprawdę minimum – duuużo mniej niż ta proponowana przez producenta objętość +/- ziarnka grochu. pachnie, wygląda i działa cały czas tak samo. słowem — coś niesamowitego! nie zawiódł mnie NIGDY. nawet podczas całodziennych lotów na antypody z przesiadkami i gonieniem po obcych miastach z lotniska na lotnisko (nie polecam...). jak się kiedyś skończy, to oczywiście prędko kupię następny – aż jestem ciekawa innych ich kosmetyków, mają ich trochę. przy zglaszaniu do KWC tego kosmetyku zapomnialam, tłumacząc ze strony producenta informacje o nim, dodać, że opakowanie jest w 100% przetwarzalne – wiwat, recycling&zero waste!:))) ach, tylko niestety niedostępny w Polsce – ale jak ktoś nie może osobiście czy przez kogoś kupić go w Niemczech, to jest opcja przez stronę producenta, tylko pewnie drożej wyjdzie! powinien tu się koniecznie pojawić, bo jest absolutnie najlepszy na świecie ❤️ (nb widziałam też wersję silniejszą i dla mężczyzn, delikatną i przezroczystą — i nowe w kostkach!)
    Zalety:
    • DŁUGIE i SKUTECZNE działanie!
    • NIEPRAWDOPODOBNA WYDAJNOŚĆ
    • i dzięki temu bardzo niska, w przeliczeniu, cena!
    • świetny skład
    • delikatność — nawet po goleniu zero nieprzyjemności
    • dzięki temu, że ma bardziej stały niż płynny stan skupienia, to na lotniskach spokojnie może być w bagażu podręcznym poza tą kosmetyczną torebką, w której ledwo co się mieści, nawet jak się przelewa do mniejszych niż 100ml opakowań:)
    Wady:
    • NIE MAAAAAA