Lakiery klasyczne

Ados Aromatic Nail Polish Zapachowy lakier do paznokci

kaskaw8
    29 grudnia 2024 o 19:05
    Z bajerem
    Ciekawy pomysł na pachnący lakier, jednak na dłuższą metę nie ma to większego sensu. Lakiery może i trochę pachną, lecz niedługo. Trzeba przyznać, że lakier dobrze się zachowuje na paznokciach. Ma całkiem solidne krycie, dobrze się rozprowadza i nie robi smug. Ma fajną konsystencję — niby lejącą, ale wciąż dobrze skoncentrowaną i z pigmentem. Pędzelek też okej, choć mógłby być precyzyjniejszy. Trwałość oceniam nieźle, chociaż chciałabym, by lepiej się trzymał. Sam zapach jest oczywiście kwestią sporną, bo niby pachnie podobnie do tego, co sugeruje opakowanie, lecz szybko to ulatuje. Fajnie, że jest to coś innego i wyróżniającego.
    Zalety:
    • Pachnie;
    • Niezłe krycie;
    • Konsystencja.
    Wady:
    • Trwałość;
    • Pędzelek.
    Medea05
    13 kwietnia 2024 o 23:11
    Po wyschnięciu pachnie, ale u mnie to max 24h
    Lakiery z tej serii są ciekawe: * mają ładne zapachy * mają fajne kolory, takie żywe. I fiolet i róż i pomarańcz. Przy malowaniu śmierdzą jak każdy lakier - tu nic się nie zmienia. ALE po wyschnięciu zapach już czuć. Ja mam akurat zapach Jagody ;) Całkiem szybko schną, ale średnio podoba mi się efekt po wyschnięciu. To jest taki półmat. Ani mat, ani błysk. Trochę jak taka stara szyba:) Wolę chyba jeden efekt a dobrze :) Co prawda sprzątałam (ale w rękawiczkach!) ale niestety lakier odprysnal po niecałych 24h. Więc z jednej strony nie używam topu, bo przecież będą pachnąc. Z drugiej mi się nie trzymają. Ot, taka ciekawostka;) 3,5/5
    Zalety:
    • Szybko schnie
    • Ładne kolory
    • Fajne zapach
    Wady:
    • Pachnie tylko 24h
    • Szybko odpryskuje

Zobacz także inne Lakiery klasyczne