Skóra, włosy, paznokcie

Naturell Silica Biotyna Max, Suplement diety

Skuteczność:
  • 14 lipca 2024 o 12:51
    Uratowała moje włosy
    Te tabletki uratowały moje włosy. W momencie, kiedy moje włosy strasznie wypadały, badania wychodziły dobre nie wiedziałam co robic, aby moje włosy przestały wypadać. Pani farmaceutka poleciała mi te tabletki, mówiąc, ze te pomogą i miała rację. Moje włosy przestały wypadać, byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, ponieważ stosowałam wcześniej różne suplementy przeciw wypadaniu włosów i żaden nie przyniósł mi takich efektów
    • Skuteczność
  • 16 stycznia 2022 o 16:17
    Na moje włosy, skórę i paznokcie działa !
    Piękne włosy, skóra czy paznokcie to dbanie nie tylko zewnętrznie ale i od środka Dieta, nawadnianie organizmu oraz zdrowie to podstawa. Obecnie dużo kobiet ma problem z tarczycą i w takiej sytuacji problem może się pojawić mimo przestrzegania pewnych zasad. Należę do jednych z osób chorych na tarczycę i mimo, że posiadam gęste włosy staram się regularnie suplementować biotyną czy skrzypem. Przesuszającą się skóra, wypadające włosy i łamliwe paznokcie przy wysokim TSH dają o sobie znać i nie ukrywam, że wtedy to nie pomoże nic prócz zmiana dawki hormonów - tabletek. Oczywiście w takim czasie testowanie czegokolwiek uważam za zbędne ale kapsułki stosowałam przy uregulowanej tarczycy i choć wtedy jest już nieco lepiej przez uregulowany hormon to i tak potrzebuje dodatkowej pomocy od środka. Naturell to marka suplementów, które dobrze wpływają na mój organizm i tak właśnie Biotyna Max działa i widzę różnice. Lepszy stan skóry w szczególności na ramieniu, gdzie wcześniej pojawiały się małe krostki teraz przy regularnym stosowaniu miejsce jest wygładzone. Włosy wypadają owszem bo to normalne ale nie w takich ilościach a paznokcie stały się twardsze i nie pękają tak szybko i bez przyczyny. Lubię ten suplement bo przy regularnym stosowaniu przez okres dwóch miesięcy widzę pozytywne rezultaty.
    Zalety:
    • zapobiega nagminnemu wypadaniu włosów
    • wzmacnia paznokcie, nie pękają bez powodu
    • skóra jest bardziej wygładzona w miejscu gdzie często występowały małe krostki
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie