Palety do makijażu

Natasha Denona Rose Cheek Duo Face Palette Paleta do makijażu twarzy

• 26 marca 2025 o 0:44
    Fajny, ale
    Opakowanie jest małe, podręczne fajne do zabrania w podróż. Róż ma piękny typowo różowy kolor, z drobinkami (ale nie takimi chamskimi;)). Jest delikatny, można budować efekt na policzkach. Pigmentacja ok. Ja zużyłam cały róż. Przechodząc do rozswietlacza. Jak dla mnie jest to za zimny kolor. Nie używałam zbyt wiele. Nie jestem fanką takich drobinkowych rozswietlacza w tym kolorze. Nie sprawdził mi się nawet w kącikach oczu, bo osobiście nie podoba mi się kolor. O wiele ładniejszy jest dołączony do bronzera również w takim zestawie (jest bardziej złoty, ciepły). Daje 4, odejmuje punkt tylko za nietrafiony kolor rozswietlacza.
    Zalety:
    • bardzo ładny kolor różu (z drobinkami)
    • można budować efekt
    • łatwy w nakładaniu, raczej nie można zrobić sobie nim krzywdy
    • fajne, podręczne opakowanie z lusterkiem
    Wady:
    • nietrafiony kolor rozswietlacza
    W perfumerii
  • 9 maja 2024 o 1:21
    Idealne duo do podróży!
    Zestaw jest maleńki, ale dzięki temu idealnie sprawdza mi się w podróży. Posiada bardzo twarzowe kolory. Róż ma formułę kremowo-pudrową, którą nakładałam zarówno na mokry, jak i przypudrowany podkład i na obu sprawdza się świetnie. Rozświetlacz jest cudowny, daje subtelny, elegancki blask. Formuły są cudowne, utrzymują się długo na buzi, mają ładne wykończenie. Jak dla mnie warte wypróbowania!
  • 6 maja 2022 o 0:15
    Duo warte uwagi
    Róż w tej paletce jest naprawdę bardzo ładny. Ma w sobie delikatne złote drobinki, których nie widać na policzku. Jest kremowy, trochę jak masełko; wygodnie nakłada się go palcem, zbytnio nie da się nim przesadzić, ale jak już się to wydarzy wystarczy doklepać gąbęczką i zejdzie jego nadmiar. Jest bardzo uniwersalny, pasuje do każdego makijażu. Trzyma się na twarzy cały dzień. Rozświetlacz - konsystencja jest taka bardziej kremowo-pudrowa - jego wolę nakładać już pędzlem. Jest w kolorze jasnego złota. Jest to bardziej subtelniejszy błysk w porównaniu do Benefit Cookie. W kasetce wydaje się ciemny, ale na skórze taki nie jest - ładnie odbija światło i nie przyciemnia. Opakowanie jest bardzo malutkie, zamawiając spodziewałam się trochę większego rozmiaru, lecz paletka jest wydajna, niewiele się tego nakłada. W środku znajduje się także lusterko. Paletka jest bardzo ładna, lusterkowa w kolorze rose gold, ale szybko się brudzi - odciski paluchów na niej zostają.

Zobacz także inne Palety do makijażu