Maski do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Hyaluron Plump, Maska nawilżająca

L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump
Elseve Hyaluron Plump Maska do włosów 300 ml
Loreal ELSEVE HYALURON MASKA DO WŁOSÓW 300ML 3600524033538

Nasi użytkownicy zostawili 338 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

joanakk
    12 kwietnia 2025 o 9:07
    Tak jak odżywka, jest genialna
    Używałam maski nawilżającej przez kilka tygodni i jestem bardzo zadowolona z efektów. Już po pierwszym użyciu włosy były bardziej miękkie, gładsze i dobrze nawilżone. Maska ma przyjemną, kremową konsystencję, która łatwo rozprowadza się na włosach i nie spływa. Po spłukaniu włosy są lekkie, nieobciążone i łatwiej się rozczesują. Duży plus za bardzo wygodne opakowanie – zakręcany plastikowy słoiczek jest praktyczny, łatwo z niego nabrać odpowiednią ilość produktu, nawet mokrymi rękami pod prysznicem. Maska ma też delikatny, świeży zapach, który zostaje na włosach jeszcze przez jakiś czas po użyciu. To jeden z tych produktów, do których chce się wracać.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Zauważalne nawilżenie włosów
  • 30 marca 2025 o 19:03
    uratowała moje włosy po farbowaniu
    Ta maska nawilżająca to naprawdę ratunek dla moich włosów, szczególnie po nieudanym farbowaniu. Jest bardzo wydajna, a niewielka ilość wystarcza na całą długość włosów. Maska ma przyjemną konsystencję, która delikatnie otula pasma, sprawiając, że aplikacja jest bardzo przyjemna. Pachnie oszałamiająco, tak jak cała ta seria, co dodatkowo uprzyjemnia cały proces pielęgnacji. Po kilku użyciach moje włosy stały się znacznie gładsze, bardziej nawilżone i zdrowo wyglądające. Nie obciąża włosów, ale efekty nawilżenia są widoczne natychmiastowo – pasma są bardziej elastyczne, mniej suche i mają piękny blask. Maska nie tylko regeneruje, ale i poprawia wygląd włosów, które po jej użyciu wyglądały jak po profesjonalnym zabiegu. Jest to produkt, który naprawdę uratował moje włosy po zabiegach chemicznych i stał się moim codziennym ratunkiem. Na pewno wrócę do niej nie raz!
    Zalety:
    • Bardzo wydajna
    • Nawilża włosy
    • Przyjemna konsystencja
    • Piękny zapach
    • Nie obciąża włosów
    • Efekty widoczne od razu
  • 27 marca 2025 o 11:31
    nie przekonała moich włosów, maska HE
    Maska do włosów zawiera silikony, humektanty i emolienty, dzięki czemu intensywnie nawilża, wygładza i ułatwia rozczesywanie. Kwas mlekowy i octowy domykają łuski, nadając włosom połysk. Obecność fioletowego barwnika sugeruje działanie neutralizujące żółte tony, co jest korzystne dla blondów. Może obciążać cienkie włosy i zawiera składniki potencjalnie drażniące (PEG, alkohol izopropylowy). Sprawdzi się dla włosów suchych i zniszczonych, ale nie dla fanów naturalnej pielęgnacji. Na początku miałam ogromne oczekiwania wobec tej maski – liczyłam na super nawilżenie moich włosów, więc początkowo nie dopuszczałam do siebie myśli, że może nie zadziałać. Jednak z czasem zaczęło do mnie docierać, że niestety nie spełnia moich oczekiwań. Choć pomogła w rozczesywaniu, a jej wydajność i opakowanie były bez zarzutu, to nie nawilżyła moich włosów tak, jak tego potrzebowałam. Po użyciu nie były ani gładkie, ani błyszczące, a efekt był daleki od oczekiwanego. Niestety, nie zdecyduję się na ponowny zakup.
    Zalety:
    • Łatwe rozczesywanie włosów
    • Praktyczne opakowanie
    Wady:
    • Słabe nawilżenie
    • Brak wygładzenia i blasku
  • 17 stycznia 2025 o 13:37
    Ratunek dla spragnionych włosów – L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump
    Moje włosy mają swoje humory – raz są suche jak pustynia, innym razem oklapnięte i pozbawione życia. Gdy sięgnęłam po maskę L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump, miałam nadzieję, że spełni swoje obietnice, ale efekty przeszły moje oczekiwania! Już podczas aplikacji wiedziałam, że to coś innego. Konsystencja maski jest kremowa i jedwabista, ale nie obciąża włosów. Przyjemny, delikatny zapach to dodatkowy bonus, który sprawia, że pielęgnacja staje się małym rytuałem spa. Po pierwszym użyciu włosy były niesamowicie miękkie i jakby bardziej sprężyste – dosłownie czułam, jak maska je "wypełniła" i przywróciła im życie. Hyaluron działa tu cuda, wnikając w strukturę włosa i zapewniając intensywne nawilżenie, którego brak tak często dawał się moim włosom we znaki. Co mnie szczególnie zachwyciło, to fakt, że maska nie obciąża nawet cienkich włosów. Moje włosy po jej użyciu były lekkie, pełne objętości i zyskały blask, który przypomina efekt po wizycie u fryzjera. Regularne stosowanie tej maski to jak wypełnianie włosów energią i zdrowiem – nawilżenie utrzymuje się przez kilka dni, a włosy są łatwiejsze do rozczesania i stylizacji. Jeśli Twoje włosy są suche, matowe lub potrzebują porządnego nawodnienia, L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump to odpowiedź. To nie tylko maska, ale prawdziwe "serum życia" dla spragnionych włosów. Polecam każdej osobie, która marzy o zdrowych i pełnych energii kosmykach – u mnie działa jak magia!
  • 28 listopada 2024 o 0:30
    Kocham całą tą serię ! Cudna maska
    Używałam już szamponu , odżywki a nawet sprayu bez spłukiwani więc sięgnęłam także po maskę i … się nie zawiodłam ! Korzystanie z tej maski to czysta przyjemność. Opakowanie o pojemności 300 ml jest wygodne i estetyczne, z szerokim wieczkiem, które pozwala na łatwe dozowanie produktu. Sama maska ma gęstą, kremową konsystencję, która nie spływa z włosów, co bardzo ułatwia aplikację. Już po kilku minutach od nałożenia włosy stają się miękkie i łatwiejsze w rozczesywaniu. Formuła wzbogacona kompleksem hialuronowym doskonale nawilża, sprawiając, że włosy są bardziej sprężyste i wyglądają na zdrowo odżywione. Przyjemny, delikatny zapach pozostaje na włosach przez dłuższy czas, co dodatkowo umila codzienną pielęgnację. Maska świetnie sprawdza się na moich włosach, które często są przesuszone, szczególnie na końcach – po jej użyciu wyglądają zdecydowanie lepiej.
    Zalety:
    • Sprawia , że włosy łatwiej się rozczesują i są miękkie
    • Wydajną formułą
    • Pudełko z szerokim wieczkiem ułatwia sięganie produktu
    • Wydajna konsystencja
    • Przepięknie pachnie
    • Wygładza włosy