Konturówki do ust

Sephora Collection, Crayon Levres Mini Lip Liner to Go Mini konturówka do ust

5 na 51 opinię

Sephora
Sephora Collection - Mini Konturówka Do Ust - N°10. Fresh Berry (0,7 G) - Dla Kobiet

Medea05
    14 lutego 2022 o 15:57
    Przydatna i dobra
    Kredkę kupiłam do pary z szminka Sephory. Ze szminek korzystlam juz wczesniej, ale przy zakupie czerwonego koloru, bardziej wyrazistego, zdecydowalam sie tez siegnac po kredke. I była to dobra decyzja;) Kredka jest miękka, łatwo sie nia rysuje wokol ust. Dobrze sie ja temperuje, nie peka, jest w stanie sie ja ładnie zaostrzyć. Bardzo przyjemnie się nią pracuje, nawet przy niewprawionych dłoniach. PLUSY: + ładne kolory, dopasowane do kolorów szminki Sephory + miękka - ładnie sie nią obrysowuje kontur + żywe kolory + dobrze napigmentowana - wystarczy jedno przesuniecie aby byla widoczna linia + dobrze się temperuje + trwała, tak jak szminka trzyma sie praktycznie caly dzien pracy (8h) + wersja mini jest bardzo praktyczna + w promocji cena baaaardzo przystepna MINUSY -dostepnosc tylko w Sephorze -nieco wysusza To jest naprawde dobra kredka w przystpenje cenie, u mnie sie sprawdzila i ja polecam!

Zobacz także inne Konturówki do ust