WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Apivita Black Cleansing Gel Face & Eyes Czarny żel z węglem do oczyszczania twarzy i okolic oczu

• 10 września 2024 o 19:21
    Dokładnie domywa
    Żel do mycia zamknięty w klasycznej tubie. Żel jest bardzo gęsty, przez co jest też bardzo wydajny. Ma disc specyficzny zapach, myślę że taki unisex. Sam żel bardzo dobrze domywa skórę, ma się poczucie takiej czystości. Żel dobrze się pieni ale dobrze też zmywa.
    millane
    8 sierpnia 2024 o 19:03
    Oczyszczający żel do twarzy
    Bardzo gęsty żel w czarnym kolorze. Konsystencja trochę mi przeszkadzała w użytkowaniu, trzeba go mocno rozmydlić w dłoniach, żeby się rozpuścił. Dobrze oczyszcza skórę, co jest dużym plusem przy mojej tłustej cerze, ale może ściągać i trochę wysuszać. Szczypie w oczy i nie nadaje się do demakijażu oczu. Produkt ok, ale znam tańsze i lepsze.
  • 19 kwietnia 2024 o 12:30
    fajny
    ●Kosmetyk dobrze oczyszcza skórę, pozostawiając ją nawilżoną. Daje również przyjemne uczucie wygładzonej skóry. ●W składzie znajdziemy węgiel aktywny, który ma działanie detoksykujące. Dalej mamy roślinne ekstrakty z miodu, które świetnie nawilżają. Natomiast pantenol, daje uczucie ukojenia. ●Żel bardzo ładnie pachnie. Idealnie nadaje się do zabrania w podróż ze względu na rozmiar. Ja miałam wersję mniejszą
  • 17 lutego 2024 o 12:43
    Porządne oczyszczenie
    Kosmetyk ten stosowałam głownie w dni kiedy potrzebowałam na prawdę mocnego oczyszczenia skóry. Dla cer wrażliwych może sie nie sprawdzić. *zapach jest dość intensywny, kwiatowy *żel ma oczywiście czarny kolor jak to zazwyczaj kosmetyki z węglem:) *stosowanie jest przyjemne i bezproblemowe *skóra faktycznie jest dobrze oczyszczona i odświeżona. Dobrze sprawdza się stosowany solo jak i jako drugi etap w wieloetapowym oczyszczaniu skóry, demakijażu. Moim zdaniem osoby z cerą normlaną, mieszaną czy tłustą mogą polubić się z tym kosmetykiem :) *97% składników pochodzenia naturalnego
    eilen96
    14 lutego 2024 o 16:46
    Sprawdził mi się bardzo dobrze
    Stosowałam ten kosmetyk w wersji próbki 15 ml i zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Po pierwsze jest bardzo wydajny, po drugie nietypowa konsystencja, bardzo gęsta, świetnie oczyszcza twarz. Kosmetyk ma przepiękny i ekskluzywny zapach. Daje intensywny efekt matowienia. Moim zdaniem bardzo mocno oczyszcza i czasami mi się zdarzało, że miałam po nim uczucie ściągnięcia skóry. Generalnie ciekawy kosmetyk, choć dosyć drogi.
    Zalety:
    • przepiękny zapach
    • ciekawa konsystencja
    • bardzo wydajny
    • mocno oczyszcza
    • matowi
    Wady:
    • czasami powodował uczucie ściągniętej skóry