Szampony do włosów

Barwa Naturalna Piwonia Szampon do włosów 300 ml

BabYoda
    24 kwietnia 2025 o 15:39
    Fajny tani szampon
    Naprawdę fajny szampon, dobrze domywa, ładnie pachnie, naturalny składc super cena. To do czego mogę sie przyczepić to to, ze nie dawał mi objętości tak jak zapewnia producent i że po nim musiałam użyć jakiejś odżywki lub maski, bo je trochę plątał, ale mimo to za tę cenę uważam że warto
    Zalety:
    • Naturalny skład
    Wady:
    • Nie dawał objętości
    • Trochę plątał włosy
  • 18 lutego 2024 o 21:42
    Ulubieniec od pierwszego użycia
    Szampon kupiłam tylko ze względu na zapach, który jest naprawdę obłędny, intensywny i długo utrzymuje się na włosach. Pachnie jak drogie perfumy co dodaje do samopoczucia. Jest to chyba najpiękniejszy zapach jaki miałam w kosmetykach. Okazało się jednak, ze to nie koniec zalet tego szamponu. Produkt dobrze się pieni i pozostawia włosy świeże, odbite od nasady na naprawdę długo. Przy cienkich, przetłuszczających się włosach okazał się być dla mnie wybawieniem. Natomiast nie poleciłabym go do włosów zniszczonych, czy rozjaśnionych, bo bez dobrej maski na początku może je poplątać ( do takich włosów bardziej sprawdzi się barwa np. ryżowa). Nie starcza na przesadnie długo, jednak przy jego cenie nie jest to żaden minus. Polecam spróbować każdemu chociażby ze względu na zapach, ale szczególnie osobom, które tak jak ja zmagają się z szybkim przetłuszczaniem, bo potrafi przedłużać świeżość włosów.
    Zalety:
    • obłędny piwoniowy zapach
    • utrzymywanie się zapachu długo we włosach
    • odbite od nasady włosy
    • przedłuża świeżość
    Drogeria Natura
  • 27 sierpnia 2023 o 22:23
    Całkiem fajny
    Szampon zadziwiająco dobry jak na swoją niewielką cenę. Sprawia, że włosy są świeże przez długi czas i uniesione u nasady. Jego zapach jest dość specyficzny, ze względu na tę piwonię, ale szybko można się do niego przyzwyczaić. Produkt jest dość wydajny, a jedynym jego minusem jest to, że odrobinę plącze włosy.
  • 27 lipca 2023 o 10:14
    Mój ulubiony nr 2
    To drugi mój ulubiony szampon Barwy. Trudniej dostępny od octowego, ale nie ma z tym tragedii. Cena niska, wydajny, ładnie pachnie kwiatami. Moich włosów nie plącze, znacznie przedłuża ich świeżość i w moim przypadku spełnia obietnicę zwiększenia objętości. Byłam do tej obietnicy sceptycznie nastawiona, ale zdziwiłam się pozytywnie. Znacznie zwiększa mi objętość włosów i ta objętość utrzymuje się aż do następnego mycia - średnio trzy, cztery dni, co jeszcze nigdy nie zdarzyło się po innych szamponach, które obiecywały większą objętość, a były znacznie droższe.
  • 11 lipca 2022 o 16:29
    Piwoniowe splątanie
    plusy: + dobrze się pieni + dokładnie oczyszcza włosy + dosyć gęsta żelowa konsystencja + przyjemny kwiatowy zapach minusy: - plącze inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - bardzo niska dostępność - niezbyt wydajny