Pomadki i szminki

Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick Pomadka do ust

Zwarqon
    24 marca 2025 o 15:58
    Matowa perfekcja w świetnym wydaniu
    Pomadka Catrice w odcieniu 040 Scandalous to strzał w dziesiątkę! Ma piękny matowy efekt, który nie wygląda sucho na ustach. Zapach również ma plus - delikatny i przyjemny. Pigmentacja świetna, wystarczy jedna warstwa, żeby uzyskać pełne krycie. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • ładny, intensywny matowy efekt
    • przyjemny zapach
    • dobrze napigmentowana
  • 9 lutego 2025 o 18:34
    ulubiona
    Kolejna matowa pomadka. Ta jest lepsza od poprzedniej którą używam z firmy Loreal. Mam nr 100. To kolor jakby ceglasty, lekko pomarańczowy, może bardziej przypomina gerberę i zapach też kojarzy mi się właśnie z tym kwiatem. Idealny na lato do lekko opalonej skóry i zwiewnej sukienki w kolorowe kwiaty. Szminka ma ładne ,czarne opakowanie , dość mocno się zamyka, co stanowi o tym, że nie otworzy się w torebce. Nie wysusza ust. Bardzo długo się utrzymuje i ładnie się zjada. Matowa, ale bardziej aksamitna i satynowa. Nie roluje się. Jestem z niej bardzo zadowolona. Polecam
    Zalety:
    • ładne, solidne opakowanie;
    • świetna pigmentacja;
    • długo się utrzymuje;
    • nie roluje się;
    • nie przesusza ust;
    • ładne kolory;
    • dobry skład;
    • wydajna;
    • przystępna cena;
    • można kupić za niewielkie pieniądze na wyprzedażach w drogeriach Natura)
    Wady:
    • wg. mnie nie ma
  • 1 listopada 2023 o 9:20
    Fantastyczne krycie i matowe wykończenie
    Wybrałam pomadkę w kolorze 010 Plain Truth - brudny róż. Pomadka zamknięta jest w czarne, matowe opakowanie. Jestem bardzo zadowolona z tej pomadki, ponieważ ma fantastyczne krycie i matowe wykończenie. Długo utrzymuje się na ustach. Pomadka nie wysusza ust, nie kruszy się. Doskonale nawilża. Wydajność jest na wysokim poziomie. Zdecydowanie sięgnę po nią jeszcze raz.
    Drogeria Natura
  • 24 stycznia 2023 o 22:15
    Pomadka catrice-super krycie
    Kolor 070-Szminka bardzo trwała, nie odbija się na zębach. Kolor mocno napigmentowany, odbarwia usta, widać kolor nawet po wytarciu. Przyjemna aplikacja, nie wysusza ust. Nie przechodzi testu jedzenia ale w tej cenie warta jest uwagi. Kolor piękny, przyciągający spojrzenia.
    Zalety:
    • trwałość
    Nimhell
    16 stycznia 2023 o 14:12
    Jak na razie ulubiona
    Kolor 030 to zdecydowanie mój obecny ulubieniec. Szminkę trzeba nakładać stemplując, bo za duża ilość produktu to pustynia na ustach. Ma bardzo satynową konsystencję która mnie zaskoczyła, trochę przypomina mi nakładanie cieni do powiek. Bez pomocy pomadki nawilżającej wysusza mi usta, ale kolory są tak piękne że można jej to wybaczyć.
    Zalety:
    • piękne kolory
    • łatwe nakładanie
    • tania
    • standardowa trwałość
    Wady:
    • nawilżająca formuła" nie nawilża
    • bez dodatku pomadki nawilżającej nie jestem w stanie jej używać