Pasty do zębów

Sensodyne Nourish, Łagodne Ukojenie, Wzmacniająco-kojąca pasta do zębów

Sensodyne Nourish Pasta do Zębów Łagodne Ukojenie 75ml
Sensodyne Gently Smoothing Nourish Pasta do Zębów 75ML

AnaSky
    4 września 2024 o 17:58
    Sprawdza się
    Marka Sensodyne jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, gdy więc miałam okazję kupić w Rossmannie w promocji nieużywaną wcześniej przeze mnie wersję Nourish Łagodne ukojenie, dodałam ją bez wahania do koszyka. Zapakowana w kartonik, sama tubka dodatkowo posiada zabezpieczenie w postaci sreberka. Tubka ma pojemność 75 ml, można ją stawiać na zakrętce w delikatnie zielonym kolorze. Miękki plastik opakowania pozwala na precyzyjną aplikację oraz zużycie produktu do samego końca. Pasta ma białą barwę i delikatny, świeży miętowy zapach. Konsystencja jest w sam raz, dobrze trzyma się szczoteczki. Pasta pieni się zgodnie z moimi oczekiwaniami - może nie jest to jakaś szaleńcza ilość piany, ale dla mnie wystarczająca. Pasta jest łagodna. Nie szczypie w język, nie podrażnia dziąseł, faktycznie daje ukojenie. Czyści poprawnie. Nie zostawia może jakoś szczególnie mocnego uczucia odświeżenia, bo i miętowy smak ma dość łagodny. Dobry produkt, w promocyjnej cenie można śmiało zakupić.
    anna996
    17 lutego 2024 o 19:52
    Bardzo słabo się pieni
    Poprawna pasta, lecz bez zachwytów: - pierwsze co zauważyłam, to słaba piana jaką daje ta pasta, przez co w trakcie mycia zębów dokładam ją na szczoteczkę, żeby mieć poczucie dobrego wyczyszczenia i odświeżenia - pasta ma przyjemny miętowy zapach - ma delikatny smak, nie szczypie w język - ma biały kolor - wygodna, miękka tubka pozwala wycisnąć wszystko do końca - może trochę koi, ale nie jakoś wybitnie - nie jest bardzo droga, można ją kupić w wielu miejscach. Ogólnie: kupuję ją od czasu do czasu, ale po niej zawsze wracam do past wysokopieniących, lepiej mi się ich używa.
  • 11 września 2023 o 18:44
    Super
    Pasta znajduje się w wygodnym opakowaniu z miękkiej tubki super bo łatwo wycisnąć do końca. Pasta posiada delikatny, łagodny smak mięty co mnie cieszy, ponieważ zazwyczaj mnie inne pasty podrażniają ze względu na mocny smak. Delikatnie odświeża oddech. Dobrze oczyszcza oraz nie podrażnia dziąseł. Produkt wydajny.
  • 7 lipca 2023 o 7:46
    Zaskakująco dobre odświeżenie
    Pasta zamknięta w zgrabnej tubie z recyklingu zaskoczyła mnie naprawdę konkretnym efektem odświeżenia, które utrzymuje się dość długo. Pasta dobrze oczyszcza, nie podraznia i zmniejsza nadwrażliwość. Średnio się pieni, lecz mimo to efekt czystych zębów jest całkiem zadowalający. Ma dość intensywny, klasyczny miętowy smak. Udało mi się kupić ją w promocji za niecałe 7 zł, więc pewnie do niej wrócę,, jeśli ponownie znajdę w tej cenie.
    piccess
    22 stycznia 2023 o 11:41
    Coś mi w niej nie pasuje
    Postanowiłam jej wypróbować bo zachęciły mnie pozytywne opinie. Jednakże u mnie się nie sprawdziła, a raczej nie zrobiła niczego, o czym mogłabym powiedzieć "wow". Dodam, że pasta jest stosunkowo droga, więc oczekiwałam czegoś więcej. Największy minus to konsystencja i jego zapach. Konsystencja jest zbita, jakby klejąca czego nie lubię w pastach. A jeśli chodzi o zapach to zbyt łagodny. Ktoś może powiedzieć "przecież w nazwie ma słowo ukojenie", ale nie tego oczekiwałam. Kupiłam ją po zabiegu u dentysty, oczekując, że nie będzie podrażniała dziąseł, ani nie będzie powodować nadwrażliwości. I mimo, że nie podrażniła mnie to zapach ma słabo miętowy co potęguje uc=czucie słabego oczyszczenia i orzeźwienia. Nie dla mnie.