Pasty do zębów

Sensodyne Nourish, Zdrowa Biel, Wzmacniająco-wybielająca pasta do zębów

SENSODYNE - Nourish - Zdrowa Biel - Pasta do zębów - 75 ml

• 17 marca 2025 o 8:44
    Nie wybiela ale jest przyjemna w użyciu
    Pasta bardzo przyjemna jeśli chodzi o zapach, smak, konsystencję oraz ogólne doczyszczenie zębów. Bardzo łatwo dostępna w drogeriach Rossmann, Hebe oraz super pharm za przystępną cenę. Moje żeby nie mają białej płytki w związku z czym szukam produktów które by ją trochę wybielily jednak ten produkt tego nie robi. W związku z tym polecam jako produkt do mycia zębów ale nie wybielania.
  • 31 sierpnia 2024 o 18:38
    przyjemny smak
    Lubię tę pastę- ma przyjemny smak, dobrze domywa zęby, przy czym jest delikatna. Kupiłam ma promocji w Rossmanie, za niecałe 10 złotych. Opakowanie też bez zarzutu. Ma jednak minus: piana jest dość rzadka przez co niestety cieknie mi po szczoteczce i potem po rękach, jest do dość irytujące. Pomimo tego na pewno kupię kolejne opakowanie.
  • 29 lipca 2024 o 10:59
    Jest ok
    Passata do zębów Sensodyne nourish, Healthy White. W smaku jest łagodna, miętowa, odświeża oddech. Po umyciu zębów przez chwilę mam uczucie delikatnego chłodzenia na ustach. Dobrze się pieni i dobrze myje zęby. Czy działa wybielająco? A ja wiem… Myje zęby, zmywa osad, więc w ten sposób.
  • 1 listopada 2023 o 10:08
    Świetna w działaniu pasta do zębów o łagodnym miętowym smaku.
    Pasty do zębów stosuje najróżniejsze, staram się wybierać odpowiednie w danym momencie do kondycji dziąseł i stanu zębów. Używam zarówno wybielające, odświeżające oddech oraz gdy mam problem z nadwrażliwością zębów podczas jedzenia i picia ciepłych oraz zimnych napojów. Wybrałam pastę Sensodyne nourish w Rossmanie szukając produktu przeznaczonego dla wrażliwych dziąseł oraz z potrzeby podtrzymania efektu wybielania zębów w gabinecie stomatologicznym. Pasta o pojemności 75 ml umieszczona została w poręcznej lekkiej tubie zamykanej sporych rozmiarów nakrętką na której stabilnie stoi tubka. Dodatkowo umieszczono w kartoniku z wszystkimi czytelnymi informacjami dotyczącymi produktu w kilku językach. Wystarczy niewielka ilość pasty do porządnego umycia zębów, dobrze się pieni. Odświeża oddech na długo, miętowy smak jest delikatny i wyważony co ucieszy osoby wrażliwe na zapachy i smaki. Pasta jest odpowiednio gęsta w białym kolorze nie spływa ze szczoteczki. Należy pamiętać o stosowaniu jej dwa, maksymalnie trzy razy dziennie dla odpowiednich efektów. Wydajność oceniam na dobrą, cena adekwatna do jakości i wydajności, a i tak często bywa w promocji. Stosuje regularnie cała rodzina i sobie chwali ponieważ obietnice producenta zostały spełnione, smak jest łagodny, a konsystencja odpowiednia. Polecamy :)
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta
    • łagodny miętowy smak i zapach
    • poręczna lekka tubka
    Wady:
    • Brak (no może kartonik uważam za zbędny, bo i tak natychmiast ląduje w koszu na makulaturę)
  • 25 października 2022 o 10:32
    Sensodyne - najlepsze pasty do zębów
    Moja przygoda z pastą do zębów Sensodyne , zaczęła się gdy moje dziąsła zaczęły krwawić i boleć . Moja znajoma poleciła mi tą pastę , pasta która czyni cuda ! Co do wybielania może delikatnie zauważyłam różnicę , ale tu akurat cudów nie zdziałała. Lecz polecam każdej osobie która zmierza się z ogromnym bólem lub krwawieniem dziąseł jak i reakcje na ciepłe i zimne picie posiłki . Od kilku lat używam tej pasty i pozbyłam się całkowicie bóli tego typu. Polecam . Pasta jest wydajna starcza naprawdę na długi czas.
    Zalety:
    • minimalne wybielanie
    • ulga przy bólach dziąseł
    Wady: