Kremy z filtrem do ciała

Dax Sun Active +, Transparentny spray do opalania SPF 50

DAX SUN Transparentny Spray do Opalania SPF50 200ml
Dax Sun Active
Dax Cosmetics
Dax Sun Lekki spray ochronny ACTIVE SPF 50

• 4 marca 2025 o 14:12
    Bardzo przyjemny spray
    Korzystałam z Dax Sun Active +, Transparentnego sprayu do opalania SPF 50 i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona jego działaniem. Produkt ma bardzo lekką konsystencję, która rzeczywiście jest prawie niewidoczna po aplikacji, co jest dużym plusem. Po rozpryskaniu na skórze, szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu, dzięki czemu nie czułam się obciążona ani lepka przez cały dzień. Ochrona przeciwsłoneczna na poziomie SPF 50 daje mi poczucie bezpieczeństwa, zwłaszcza że moja skóra jest wrażliwa i łatwo się poparza. Używałam go na plaży oraz podczas spacerów i nie doświadczyłam żadnych podrażnień ani poparzeń słonecznych, co świadczy o wysokiej skuteczności produktu. Dodatkowo, spray jest wydajny, a aplikacja za pomocą atomizera jest bardzo wygodna i precyzyjna, co ułatwia rozprowadzenie preparatu na skórze. Podsumowując, Dax Sun Active + SPF 50 to świetny produkt, który skutecznie chroni przed słońcem, nie obciążając skóry. Jest to doskonały wybór dla osób szukających lekkiej ochrony przeciwsłonecznej o wysokim SPF.
    Zalety:
    • Wysoki filtr
    • Łatwość aplikacji
  • 15 sierpnia 2022 o 15:49
    Moj ulubieniec na ciało
    Spray jest w formie lekkiego olejku, i mimo że nie jest to formuła Cool & Dry Touch, szybko się wchłania i nie lepi. Oczywiście trzeba my dać 10-15 minut. Sprawdza się wyjątkowo na dużych powierzchniach ciała, jak plecy czy nogi. Lubię używać go nie tylko na plaży ale też np. na rower. Na plus, że nie bieli w kontakcie z wodą. Zapach ma dość neutralny, kosmetyczny - kojarzy się z wakacjami. Jest wyczuwalny podczas aplikacji, ale na skórze zanika. Oczywiście na samym początku aplikacji można wyczuć czasami alkohol. Szybko się ulatnia, a pielęgnacyjne walory olejku zabezpieczają skórę przed czynnikami zewnętrznymi. Spray można aplikować z dłoni lub bezpośrednio z aplikatora. Rozpyla on dość szeroki strymień produktu, ale na tyle skoncentrowany, że obejmuje np. powierzchnię łydki bez zbednego rozpylania w powietrze. Przy aplikacji z zagłębienia dłoni trzeba uważać, żeby nie wychlapać produktu w inne miejsce - jest dość rzadki. Butelka jest zgrabna, dość płaska i wysoka, zakończona subtelnym, nie nadmiarowym aplikatorem. Spray ma zamknięcie zabezpieczające przed przypadkowym naciśnięciem. Nigdy nic mi się wylało w transporcie. Reasumując, sprawdzony i wydajny zawodnik nie tylko dla sportowców.
    Zalety:
    • praktyczne zamknięcie sprayu
    • niezawodny aplikator
    • lekka, szybko wchłaniająca się formuła
    • walory pielęgnacyjne - natłuszczenie skóry
    • wysoka ochrona UVB SPF50 i UVA w kółeczku
    • wodoodporny
    • nie bieli w kontakcie z wodą
    • dobrze się rozciera na skórze
    • można aplikować bezpośrednio sprayem na skórę lub z dłoni
    • PAO 12 m-cy