Serum i maski do ciała

Isana Vitamin C Serum Milk (Mleczko serum z witaminą C)

• 6 lutego 2025 o 14:42
    Gdyby tylko się nie rolował
    Mleczko z serum z wit C kupiłam w rossmanie za niewielkie pieniądze. Skusił mnie skład: witamina C, olejek pomarańczowy i olej z pestek moreli, które mają wygładzać i wzmacniać strukturę skóry. Tubka z miękkiego plastiku, nie ma problemu z aplikacją. Zapach cytrusowy ale jakiś taki mdły, zupełnie nie przypadł mi do gustu. Konsytencja jest dość lejąca, dobrze się rozprowadza, nawet szybko wchłania ale pozostawia na skórze delikatny film. Skóra jest przyjemnie gładka. Wygląda na dobrze nawilżoną. Niestety po jakimś czasie ta warstwa zaczyna się rolować i nie wygląda to dobrze. Sam zapach jeszcze bym zniosła, bo efekt po aplikacji jest naprawdę dobry ale to rolowanie zupełnie zniechęca do ponownego zakupu. Dobrze, że teraz warsta ubrań to zakrywa więc zużycie produku nie było takim problemem ale cieszę się, że właśnie dobijam dna.
  • 7 września 2024 o 10:29
    Okropne
    Straszny produkt, bardzo się zdziwiłam widząc dobre opinie. Produkt po nałożeniu masakrycznie się roluje, wszędzie się zostawia pozostałości. Wstyd gdziekolwiek pójść po użyciu. Nawilżenia również nie widzę, co nie jest zbyt dziwne, biorąc pod uwagę że produkt zasycha i odpada ze skóry.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie nawilża
    • Roluje się
  • 25 sierpnia 2024 o 2:24
    Super na ciepłe dni
    Kosmetyk zamknięty jest w plastikowej tubie. Wieczko jest na klik i czasami naprawdę mocno się zasysa tak, że ciężko je otworzyć. Konsystencja faktycznie bardziej przypomina mleczko niż typowy balsam do ciała. Jest dość rzadki, lejący. Bardzo łatwo się rozsmarowuje i szybko wchłania w skórę, pozostawiając ją otuloną praktycznie niewyczuwalną warstwą. Skóra nie klei się, nie świeci na tłusto, jest przyjemnie gładka, miękka. Czuć ukojenie w przypadku przesuszenia. Kosmetyk mnie nie uczulił, nie podrażnił. Ja osobiście nie mam problemu z rolowaniem tego mleczka. Zapach jest wyczuwalny ale nie jakoś bardzo. Czuć wyraźnie słodko-cytrusowe nuty. Sięgnęłam po tej kosmetyk ze względu na naturalny skład, a także korzystną cenę. Produkt dostępny jest stacjonarnie w Rossmanie. Do tego jest dość wydajny. W okresie letnim, kiedy tłuste konsystencję bywają uciążliwe to mleczko sprawdza się bardzo dobrze.
  • 12 stycznia 2024 o 15:42
    roluje się
    Fajny lekki balsam na lato, dobrze nawilża, szybko się wchłania i nie lepi się, ale trzeba bardzo dokładnie nakładać i w małej ilości. Przy niedokładnym rozsmarowaniu lub jeśli nałoży się za dużo to potwornie się roluje. Trzeba bardzo uważać, za dużo zachodu z tym, więc nie sięgnę więcej po ten produkt z tego względu, że jest trudny w obsłudze.
    jul_ox
    31 sierpnia 2023 o 0:20
    Jestem w szoku
    Dostałam ten balsam, szczerze mówiąc sama bym po niego nie sięgnęła, ponieważ wole balsamy skierowane typowo do skóry suchej/wymagającej. Po pierwszym użyciu byłam bardzo pozytywnie zaskoczona formułą - jest to lekkie, żelowe mleczko, które łatwo się rozprowadza. Czytałam, że u niektórych rolował się. U mnie nic takiego się nie wydarzyło, dlatego polecam mimo wszystko spróbować i samemu zobaczyć. Produkt szybko się wchłania, przyjemnie pachnie pomarańczą. Nie zauważyłam zalet, które powinna dawać witamina C, natomiast nie zależy mi na tym za bardzo i za taką cenę nawet ich się nie spodziewałam. Idealny na wiosnę/lato gdy skóra jest troszkę mniej wymagająca, choć chętnie tez przetestuje czy będzie dawał rade w jesień/zimę. Dodatkowo bardzo szczelnie się zamyka, na pewno w podróży nie otworzy się i nie napaskudzi:) Podsumowując jak za taka cenę na pewno kupię ponownie i polecam samemu spróbować. Przyjemny produkt.
    Zalety:
    • Lekka formuła,
    • szybko się wchłania,
    • piękny zapach,
    • tani, łatwo dostępny,
    • szczelne zamknięcie.
    Wady:
    • Brak działań witaminy C, choć dla mnie to zrozumiałe.