Toniki i hydrolaty

Lirene Dermoprogram Hydrolat z mango

• 7 września 2024 o 8:33
    Zdecydowanie energetyzujący
    Lubię go jako tonik, często pod krem z filtrem lub inny ciężki. Ale sprawdza mi się też na włosy. Zapach jest naturalny, w stu procentach mango, które dodaje energii i poprawia nastrój. Zazwyczaj używam dwa psiknięcia, jednak atomizer lekko mi się zacina i zamiast chmurki mam wodny wystrzał. Uczucie nawilżenia znika szybko, ale przy dłuższym stosowaniu faktycznie sprzyja lepszemu stanowi skóry. Jest też fajny do odświeżenia w ciągu dnia, chociaż na makijaż miałabym obawy z racji tej mokrości, ale na ciało i od góry na włosy jest nieoceniony w upały, pięknie pachnąca rześkość. Pojemność 100 ml, cena średnia, ale skład krótki.
    Zalety:
    • Poręczny
    • Piękny zapach mango
    • Dobry dodatek dla cery
    • Wielofunkcyjny
    • Moje włosy go lubią
    Wady:
    • Nieprecyzyjna aplikacja
    • Cena w stosunku do wydajności
  • 3 czerwca 2024 o 13:22
    Jedne z lepszych jakie używałam
    Super hydrolat, który daje uczucie świeżości i nawilżenia na twarzy. Łatwo się go aplikuje, gdyż wystarczy tylko psiknąc 2/3 razy i juz. Ładnie pachnie mango. Nie tylko nada się na twarz, ale też na włosy. Na promocji można znaleźć nawet za ok. 17zl. 100 ml produktu starcza mi na ok. 1.5 miesiąca
  • 31 marca 2024 o 15:41
    Zapach mango
    Hydrolat jest w higienicznym opakowaniu z atomizerem, co ułatwia aplikację. Po pierwszym użyciu pojawiły mi się czerwone ślady na twarzy, ale nigdy więcej się to nie zdarzyło. Zapach jest obłędny, ale za mocny jak na kosmetyk do twarzy, to przecież nie perfumy. Na szczęście szybko ulatuje. Co do nawilżenia- działa.
    lunka13
    19 marca 2024 o 9:13
    Dla mnie idealny
    Kupiłam jeden raz i będę do niego wracać. Jestem na wykończeniu pierwszego opakowania na chwilę obecną. Bardzo podoba mi się zapach - niechemiczny zapach mango. Efekt odświeżenia i nawilżenia, który utrzymuje się bardzo długo. Hydrolat jest bardzo lekki, skóra nigdy mnie po nim nie piekła, nie podrażniał. Atomizer działa bardzo dobrze, nie zacina się. Cena jest też przystępna, a produkt wystarcza na dość długo (jak na 100 ml), chociaż ja z uwielbienia do zapachu psikam nim również wszystko wokół...
    • Nawilżenie
    • Odżywienie
  • 1 stycznia 2024 o 14:20
    Przyjemną świeżość
    Oceniany tutaj hydrolat, podobnie jak inne kosmetyki z serii, wygrałam w pewnym konkursie konsumenckim. Opisałam już płyn do demakijażu oczu ( mega fajny zresztą (, a teraz czas na recenzję toniku z tej samej serii. Pojemność to 100ml, a przyjemne dla oka ( jeśli chodzi o szatę graficzną) opakowanie zaopatrzone jest dodatkowo w działający bez zarzutu atomizer. Hydrolat jest lekki jak mgiełka, nie pozostawia na skórze żadnej lepkiej czy też tłustej warstwy. Jest wodnisty i leciuchny. Pachnie przyjemnie, świeżo, z wyraźnie wyczuwalna owocową nutą. Nie podrażnia oczu, jeżeli przez nieuwagę zdarza mi się psiknac w okolice oka Używam go na dwa sposoby - jako tonik oraz do utrwalenia makijażu. W obydwu przypadkach sprawdza się znakomicie.Nawikza i zmiękcza skórę, ale jej nie obciąża. Odświeża, dodaje energii, wprawia w dobry nastrój. Tylko tyle i aż tyle. Kosmetyk dosyć szybko się zużywa, co nieco mnie smuci. Jednak jego cena jest niewygórowaną, a i dostępność ( np Hebe) jest ok. Kupię więc z całą pewnością kolejne opakowanie. Niech ten pozytywny nastrój z mango trwa i trwa i trwa...
    Zalety:
    • nie obciąża skóry
    • pięknie pachnie
    Wady:
    • szybko się zuzywa