Wszystkie składniki:
camel, dune, eden, pure, spice, sundial – ingredients: talc, mica, silica, magnesium stearate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, may contain/[+/-]: ci 77491, ci 77492, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide). wild love – ingredients: mica, silica, talc, magnesium stearate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, ci 16035 (red 40 lake), ci 77007 (ultramarines), ci 77499 (iron oxides), ci 77742 (manganese violet). golden hour, paradise – ingredients: talc, mica, magnesium stearate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, may contain/[+/-]: ci 77491, ci 77492, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide). romance – ingredients: mica, silica, magnesium stearate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, ci 16035 (red 40 lake), ci 77007 (ultramarines), ci 77742 (manganese violet), ci 77891 (titanium dioxide). smoke – ingredients: silica, mica, magnesium stearate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, ci 77491, ci 77499 (iron oxides). delight, sandstorm ii – ingredients: mica, dimethicone, magnesium stearate, trimethylsiloxysilicate, disiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, may contain/[+/-]: ci 77491, ci 77492, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide). sandstorm i, stargazing ii – ingredients: mica, dimethicone, talc, magnesium stearate, trimethylsiloxysilicate, disiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, ci 77491, ci 77492, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide). stargazing i – ingredients: dimethicone, mica, magnesium stearate, trimethylsiloxysilicate, disiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, ci 77491, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).