Balsamy do ust

Catrice Sparkle Glow Lip Balm Balsam do ust

• 22 kwietnia 2024 o 23:19
    Słaby blask, brak drobinek
    Pomadkę Catrice kupiłam z nadzieją na brokacik na ustach. Pomadka wygląda na dobry, brokatowy produkt. Niestety, brokaciku na ustach nie uzyskałam. Pomadka daje bardzo delikatny blask na ustach, dla mnie za delikatny. Nie oczekiwałam od niej działania nawilżającego jednak pomadka delikatnie nawilża usta - na plus. Jest droga, są dużo tańsze produkty do pielęgnacji ust. Ma ładne opakowanie.
    Zalety:
    • delikatne nawilżenie
    • ładne opakowanie
    • długi termin ważności
    Wady:
    • nie daje brokatowego efektu
    • słaby blask
    Drogeria Natura
  • 14 sierpnia 2023 o 14:48
    Przeciętny
    Kupiłam produkt skuszona jego opisem i trochę się rozczarowałam. Efekt glow jest, ale nie jakiś spektakularny, przeciętny błyszczyk daje lepszy. Faktycznie delikatnie zmienia kolor ust, ale też w moim przypadku pozostawia je mocno wysuszone. Jedynym mocnym plusem jest słodki, waniliowy zapach.
    Zalety:
    • podkreślenie naturalnego koloru ust
    Wady:
    • wysuszenie ust
    • trwałość
    • efekt glow

Zobacz także inne Balsamy do ust