Błyszczyki

Kobo Professional Kobo Professional x Miss Polonia, Natural Beauty, Lip Liquid Błyszczyk do ust

5 na 51 opinię

Niktttt
    23 sierpnia 2023 o 11:59
    Ponad-błyszczyk
    Błyszczyk od firmy Kobo kupiłam za 8.99 co jest niską ceną, jak na produkt tego typu. Nie miałam więc co do niego wielkich oczekiwań. Jednak zostałam miło zaskoczona. Nazywam go ponad-błyszczykiem, ponieważ oprócz tego że nabłyszcza usta, to również bardzo mocno je odżywia i nawilża. Mogę z ręką na sercu go polecić, mi sprawdza się on doskonale. Nie ma koloru, jedynie piękne drobinki które odbijając się w świetle bardzo ładnie błyszczą???? Polecajka!
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • niska cena (na przecenie 8.99)
    • głęboka regeneracja ust (ponad-błyszczyk????)
    • śliczne, błyszczące drobinki
    Wady:
    • Brak wad, jedyną wadą dla niektórych może być cena bez promocji (ok. 25 zł) ale naprawdę warto
    Drogeria Natura