WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele pod prysznic dla mężczyzn

Isana Men, Nordic Vibes Duschgel Żel pod prysznic 3 w 1

• 23 kwietnia 2024 o 21:01
    Świetny żel w niskiej cenie
    Isana men żel pod prysznic 3w1 to świetne mimo tego że nisko budżetowy produkt. Dostępny w Rossmanie dosłownie za parę złotych, na promocjach czy wyprzedażach około 4 zł. Ma fajny męski zapach niemal jak perfumy. Bardzo dobrze się pieni oraz szybko spłukuje. Generalnie nie ma jakichś specjalnych ukrytych funkcji ???? ma po prostu myć i w tym jest bardzo dobry ????. Bardzo poręczne opakowanie z zamknięciem typu klik. Bardzo wydajny, wystarczy odrobina. Dostępny w różnych wariantach. Mój mężczyzna upodobał sobie ten ???? chętnie sięgniemy po niego ponownie zwłaszcza jak znów będzie na takiej fajnej wyprzedaży jak ostatnio. To chyba było na czujesz klimat ???? chętnie poczujemy ponownie. Serdecznie polecam
    Zalety:
    • Niedrogi skuteczny dobrze się pieni dobrze myje skóre
    Wady:
  • 31 stycznia 2023 o 9:50
    Norwegia w łazience
    Uwielbiam Skandynawię, jest na mojej podróżniczej liście, więc gdy zobaczyłam w Rossmannie tę limitkę, nie mogłam sobie odmówić kupna. Niby dla męża, ale głównie po to, żeby cieszyć swoje oczy przy każdej wizycie w łazience :D Opakowanie skradło moje serce - piękna grafika, przedstawiająca zorzę polarną i typowo skandynawski czerwony domek. Żel pachnie tak, jak obiecuje producent - morski, rześki, świeży. Męski, trochę przywodzący na myśl żele Adidasa. Niestety, nie utrzymuje się długo na skórze. Wariant zapachowy przypadł nam obu do gustu, ale mąż stwierdził, że ten żel jest wyjątkowo niewydajny, dużo go zużywa na każdą kąpiel, bo ma wrażenie, że za słabo myje i za słabo pachnie. Skład nie zachwyca, ale żele dla facetów tak mają. Nie przesusza skóry ani mojej (bo oczywiście wypróbowałam go też na sobie) ani męża. Tani, ładnie pachnie, ale przede wszystkim skradł serducho wyjątkowym opakowaniem. Szkoda, że to tylko limitowanka :)
  • 29 grudnia 2022 o 15:34
    Żele Isana należą ostatnio do faworytów jeśli chodzi o męska część moich, więc najnowsza wersja, jaka pojawiła się w drogerii musiała powędrować do mojego koszyka podczas zakupów. Wersja Nordic Vibes to idealna propozycja dla wszystkich wielbicieli świeżych, morskich aromatów. Ma w sobie trochę z wakacyjnych podróży, świetnie odświeża włosy i ciało. Jest to produkt wielofunkcyjny, dzięki czemu faceci na pewno się z nim polubią, bo który facet nie lubi mieć kosmetyku do wszystkiego. Żel zamknięty jest w poręcznej butelce z zamknięciem na klik. Grafika przedstawia norweski krajobraz z kompasem na ciemnogranatowym tle (co charakteryzuje całą serię Explorer (odkrywca), w sumie to dobre nawiązanie, bo kompas jest stałym elementem dalekich podróży w nieznane). Z tyłu znajduje się opis kosmetyku na papierowej naklejce (to minus, bo tekst szybko się rozmazuje), skład i sposób stosowania na kontrastowym tle. Pod względem konsystencji jest gesty i zbity niczym galaretka, aplikacja jest szybka i komfortowa. Kolor jest wyraziście niebieski, co jest fajnym doznaniem optycznym. Żel dobrze się pieni, nie podrażnia i nie wysusza skóry podczaszy codziennego stosowania. Jest to kosmetyku wielofunkcyjny tzw. zamiennik takich kosmetyków jak szampon, żel pod prysznic i żel do twarzy. Dobrze oczyszcza twarz, skórę i włosy pozostawiając długotrwałe uczucie świeżości. Wydajność jest typowa dla tego typu produktów, z racji tego że stosujemy go dość sporo w codziennej pielęgnacji, to opakowanie wystarcza na około 2 tygodnie codziennego stosowania. To edycja limitowana, więc trzeba się trochę naszukać, bo jeszcze nie we wszystkich drogeriach jest dostępna i niestety niedługo zniknie z półek. Plusy Nietypowy zapach Gęsta konsystencja Dużo piany Wielofunkcyjność Nie podrażnia i nie wysusza Świetnie oczyszcza Tani Dobrze dostępny