Serum do włosów

Bioelixire Olejek z czarnuszki, filtr UV, malachit (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 145 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bea_1
    Wczoraj o 17:41
    Zupełnie bez efektu – rozczarowanie
    Niestety, u mnie serum kompletnie się nie sprawdziło. Używałam go regularnie nawet kilka opakowań i nie zauważyłam żadnej poprawy kondycji włosów. Ani ich nie wygładziło, ani nie nawilżyło – efekt był taki, jakby niczego nie używać. Miałam włosy suche i zniszczone, więc liczyłam na chociaż minimalne działanie regenerujące, ale niestety nic takiego nie miało miejsca. Plus, że nie zaszkodziło, ale też nie pomogło. Może przy bardzo zdrowych włosach się sprawdzi jako ochrona UV, ale dla wymagających to zdecydowanie za mało. Raczej nie sięgnę po nie ponownie.
    Zalety:
    Wady:
    • brak działania
  • 9 lutego 2025 o 21:39
    Kocham
    Polecam zwrócić uwagę na ten produkt. Kosztuje grosze a ładnie wygładza, włosy stają się błyszczące przy czym nie obciąża. Delikatny, przyjemny zapach.
    • nie obciąża
    • wygładza
    Wady:
    • mała pojemność
  • 9 lutego 2025 o 17:07
    Żałuję że tak długo omijałam go na dziale włosowym
    Mam włosy zniszczone, suche i rozjaśniane a co za tym idzie końcówki to normalnie siano. Używam olejków po każdym myciu a mój ulubiony to Onlybio. Produkty od Bioelixire widywałam często zarówno w drogeriach jak i marketach. Jest to serum oparte na silikonie i wzbogacone olejkiem z czarnuszki i malahitem. Ma regenerować włosy, nawilżać ,chronić je przed wysoka temperaturą i promieniami UV. Produkt zamknięty jest w malutkiej 20ml ciemnej buteleczce która trzeba odkręcić aby wydobyć produkt. Szkoda że nie ma atomizera ale przy takim maleństwie ciężko by było. Olejek jest w kolorze delikatnie żółtawym przeźroczystym. Pachnie bardzo przyjemnie a czarnuszkowych nut praktycznie nie czuć. Nakładam go zawsze po umyciu włosów. Wylewam odrobinę w zagłębienie dłoni, rozcieram i nanoszę na końcówki. Idealnie spisuje się do zabezpieczania ich przed uszkodzeniami mechanicznymi i termicznymi. Wygładza je i sprawia że wyglądają zdrowiej. Odbijają światło i ładnie błyszczą. Nie tworzy tłustych strąków, nie obciążą. Będę go kupować systematycznie i stosować na zmianę z Onlybio. Pasuje mi jego działanie. To że jest tani i łatwo dostępny sprawia ze każdy może przetestować. Można je kupić nawet w Biedronce za 5zł . Jak na takiego malucha jest bardzo wydajny.
    Wady:
    • nie obciąża włosów
    agam93
    5 lutego 2025 o 18:04
    Mały a wydajny
    Kupiłam to serum, ponieważ od zawsze mam problem z rozdwającymi się końcówkami włosów. Dzięki regularnemu stosowaniu produktu problem znacząco się zmniejszył. Serum pomogło też w przypadku gdy trudniej mi było rozczesać włosy. Opakowanie to mała buteleczka ale pomimo tego jest bardzo wydajnym produktem. Jedno opakowanie starczyło mi na ponad miesiąc, chociaż codziennie wieczorem wcierałam go w końcówki włosów i czasami w całe włosy przy ich rozczesywaniu. Nie przetłuszcza włosów, wystarczy niewielka ilość produktu podczas stosowania. Polecam !
    Zalety:
    • Radzi sobie z rozdwajającymi końcówkami.
    • Pomaga, gdy trudniej rozczesać włosy.
    • Mały a wydajny.
    • Wystarczy niewielka ilość.
  • 24 stycznia 2025 o 22:44
    Polecam!
    Olejek z czarnuszki od Bioelixire to absolutny hit w mojej pielęgnacji! ???????? Używam go od jakiegoś czasu i jestem zachwycona. Przede wszystkim skład – czarnuszka, filtr UV i malachit – brzmi jak magia, i taka właśnie jest. Moje włosy stały się bardziej miękkie, błyszczące i odżywione, jak nigdy wcześniej. Plus za ochronę UV, bo zawsze się martwiłam, że słońce niszczy moje włosy, a teraz mam pewność, że są zabezpieczone. Sam olejek ma lekką konsystencję, nie obciąża włosów (co dla mnie jest kluczowe!), a do tego pachnie obłędnie. Uwielbiam też, że działa jak mały detoks – malachit robi robotę, jeśli chodzi o ochronę przed zanieczyszczeniami. Na co dzień mieszkam w mieście, więc taka tarcza to coś, czego moje włosy bardzo potrzebowały. Polecam z całego serca – ten produkt to nie tylko pielęgnacja, ale i troska o włosy na najwyższym poziomie. Idealny, jeśli chcesz czegoś wyjątkowego i naturalnego w swojej codziennej rutynie!